Trio - De jacht op een legendarische schat
%
40

Trio - De jacht op een legendarische schat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Trio - De jacht op een legendarische schat

Moeite met waar je nou Trio - De jacht op een legendarische schat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Trio - De jacht op een legendarische schat

Samenvatting

Het trio - Nora, Lars en Simon - komt meedogenloze kunstdieven op het spoor en maakt kennis met hun sinistere opdrachtgeefster. De dieven zijn op zoek naar een legendarische schat. Wat zoeken ze bij Nora's opa? De drie tieners proberen de dieven steeds een stap voor te blijven. Hierbij wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld. Over kunstschatten, een geheim genootschap, jaloezie, relaties, computernerds, een rolstoeler, een ingenieus verborgen schat, vriendschap, eerste kus en nog veel meer. Superspannend!

Regisseur en acteurs

 • Eva Dahr portrait

  Eva Dahr

  Director

 • Naomi Hasselberg Thorsrud portrait

  Naomi Hasselberg Thorsrud

  Nora

 • Bjørnar Lysfoss Hagesveen portrait

  Bjørnar Lysfoss Hagesveen

  Lars

 • Henrik Hines Grape portrait

  Henrik Hines Grape

  Simen

 • Franziska Tørnquist portrait

  Franziska Tørnquist

  Emma

 • Reidar Sørensen portait

  Reidar Sørensen

  Besten

Trailers

Trio - De jacht op een legendarische schat

Op zoek naar Trio - De jacht op een legendarische schat? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Trio - De jacht op een legendarische schat streamen

Het streamen van movies als Trio - De jacht op een legendarische schat heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Trio - De jacht op een legendarische schat waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Trio - De jacht op een legendarische schat dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Trio - De jacht op een legendarische schat downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Trio - De jacht op een legendarische schat te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Trio - De jacht op een legendarische schat torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Trio - De jacht op een legendarische schat trailer

Weet je nog niet zeker of Trio - De jacht op een legendarische schat jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.