Trio - De jacht op een legendarische schat
%
40

Trio - De jacht op een legendarische schat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Trio - De jacht op een legendarische schat

Moeite met waar je nou Trio - De jacht op een legendarische schat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Trio - De jacht op een legendarische schat

Samenvatting

Het trio - Nora, Lars en Simon - komt meedogenloze kunstdieven op het spoor en maakt kennis met hun sinistere opdrachtgeefster. De dieven zijn op zoek naar een legendarische schat. Wat zoeken ze bij Nora's opa? De drie tieners proberen de dieven steeds een stap voor te blijven. Hierbij wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld. Over kunstschatten, een geheim genootschap, jaloezie, relaties, computernerds, een rolstoeler, een ingenieus verborgen schat, vriendschap, eerste kus en nog veel meer. Superspannend!

Regisseur en acteurs

 • Eva Dahr portrait

  Eva Dahr

  Director

 • Naomi Hasselberg Thorsrud portrait

  Naomi Hasselberg Thorsrud

  Nora

 • Bjørnar Lysfoss Hagesveen portrait

  Bjørnar Lysfoss Hagesveen

  Lars

 • Henrik Hines Grape portrait

  Henrik Hines Grape

  Simen

 • Franziska Tørnquist portrait

  Franziska Tørnquist

  Emma

 • Reidar Sørensen portait

  Reidar Sørensen

  Besten

Trailers

Trio - De jacht op een legendarische schat

Trio - De jacht op een legendarische schat streamen

Trio - De jacht op een legendarische schat streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Trio - De jacht op een legendarische schat downloaden

Zin om Trio - De jacht op een legendarische schat te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Trio - De jacht op een legendarische schat te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Trio - De jacht op een legendarische schat torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Trio - De jacht op een legendarische schat makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Trio - De jacht op een legendarische schat trailer

Wil je er zeker van zijn dat Trio - De jacht op een legendarische schat jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.