Trio - De jacht op een legendarische schat
%
40

Trio - De jacht op een legendarische schat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Trio - De jacht op een legendarische schat

Moeite met waar je nou Trio - De jacht op een legendarische schat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Trio - De jacht op een legendarische schat

Samenvatting

Het trio - Nora, Lars en Simon - komt meedogenloze kunstdieven op het spoor en maakt kennis met hun sinistere opdrachtgeefster. De dieven zijn op zoek naar een legendarische schat. Wat zoeken ze bij Nora's opa? De drie tieners proberen de dieven steeds een stap voor te blijven. Hierbij wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld. Over kunstschatten, een geheim genootschap, jaloezie, relaties, computernerds, een rolstoeler, een ingenieus verborgen schat, vriendschap, eerste kus en nog veel meer. Superspannend!

Regisseur en acteurs

 • Eva Dahr portrait

  Eva Dahr

  Director

 • Naomi Hasselberg Thorsrud portrait

  Naomi Hasselberg Thorsrud

  Nora

 • Bjørnar Lysfoss Hagesveen portrait

  Bjørnar Lysfoss Hagesveen

  Lars

 • Henrik Hines Grape portrait

  Henrik Hines Grape

  Simen

 • Franziska Tørnquist portrait

  Franziska Tørnquist

  Emma

 • Reidar Sørensen portait

  Reidar Sørensen

  Besten

Trailers

Trio - De jacht op een legendarische schat

Wil je Trio - De jacht op een legendarische schat kijken? De movie van Eva Dahr uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Trio - De jacht op een legendarische schat op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Trio - De jacht op een legendarische schat met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Trio - De jacht op een legendarische schat downloaden

Het downloaden van Trio - De jacht op een legendarische schat is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Trio - De jacht op een legendarische schat ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Trio - De jacht op een legendarische schat streamen

Het streamen van Trio - De jacht op een legendarische schat heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Trio - De jacht op een legendarische schat online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Trio - De jacht op een legendarische schat kijkt. Ideaal!

Trio - De jacht op een legendarische schat torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Trio - De jacht op een legendarische schat. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Trio - De jacht op een legendarische schat trailer

Bekijk eerst even de trailer van Trio - De jacht op een legendarische schat voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.