The Violin Teacher

The Violin Teacher

Bekijk de trailer

Kijk The Violin Teacher

Moeite met waar je nou The Violin Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Als de violist Laerta door de zenuwen zijn auditie verprutst voor het gerenommeerd symfonieorkest van São Paolo, moet hij gedwongen uitzien naar een andere baan. Het enige wat hij kan vinden is die van muziekleraar aan een school in een grote sloppenwijk ('favela'). Met muziekonderwijs wordt daar geprobeerd kinderen een alternatief te geven voor een leven vol criminaliteit en drugsgebruik. De leerlingen zijn geen lieverdjes en bovendien is het onmogelijk alle onwillige invloeden buiten de deur te houden. Maar langzaam aan wint Laerte hun vertrouwen. Hij begint zijn klas klaar te stomen voor een belangrijk concert. De muziek smeedt een hechte band tussen hem en de kinderen, waarvan twee jongens eruit springen door hun uitzonderlijke talent. Een dramatische gebeurtenis versterkt hun onderlinge band. Bij het enthousiast maken van zijn leerlingen voor klassieke muziek herontdekt Laerte weer zijn eigen passie voor het spelen, die hij in de stress om een baan te vinden was kwijtgeraakt. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  Regisseur en acteurs

  • Sérgio Machado portait

   Sérgio Machado

   Director

  • Lázaro Ramos portait

   Lázaro Ramos

   Laerte

  • Sandra Corveloni portait

   Sandra Corveloni

   Alzira

  • Kaique Santos portait

   Kaique Santos

   Samuel

  • Elzio Vieira portait

   Elzio Vieira

   VR

  • Fernanda de Freitas portait

   Fernanda de Freitas

   Bruna

  Trailers

  The Violin Teacher

  Zin om naar The Violin Teacher te kijken? Ga The Violin Teacher dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om The Violin Teacher te kunnen zien.

  The Violin Teacher torrent

  Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van The Violin Teacher toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van The Violin Teacher. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

  The Violin Teacher streamen

  The Violin Teacher is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je The Violin Teacher lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar The Violin Teacher kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

  The Violin Teacher in de bioscoop

  Ook The Violin Teacher laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

  The Violin Teacher trailer

  Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van The Violin Teacher.