The Violin Teacher
%
68

The Violin Teacher

Bekijk de trailer

Kijk The Violin Teacher

Moeite met waar je nou The Violin Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als de jonge violist Laerte zijn kans op een positie in het symfonieorkest van São Paolo verknald heeft, is het enige werk dat hij kan vinden de baan van muziekleraar in een sloppenwijk. Zijn nauwelijks gemotiveerde leerlingen moeten nog veel leren. Bovendien is het onmogelijk om de criminaliteit die welig tiert in de wijk buiten de deur te houden. Langzaam maar zeker slaagt Laerte er in het vertrouwen te winnen van de kinderen en van de omgeving. Hij begint zijn klas klaar te stomen voor een belangrijk concert. De muziek smeedt een hechte band tussen hem en de kinderen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Regisseur en acteurs

 • Sérgio Machado portrait

  Sérgio Machado

  Director

 • Lázaro Ramos portait

  Lázaro Ramos

  Laerte

 • Sandra Corveloni portrait

  Sandra Corveloni

  Alzira

 • Kaique Santos portrait

  Kaique Santos

  Samuel

 • Elzio Vieira portrait

  Elzio Vieira

  VR

 • Fernanda de Freitas portait

  Fernanda de Freitas

  Bruna

Trailers

The Violin Teacher

The Violin Teacher streamen

The Violin Teacher streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Violin Teacher downloaden

Zin om The Violin Teacher te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Violin Teacher te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Violin Teacher torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Violin Teacher makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Violin Teacher trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Violin Teacher jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.