The Violin Teacher
%
68

The Violin Teacher

Bekijk de trailer

Kijk The Violin Teacher

Moeite met waar je nou The Violin Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als de violist Laerta door de zenuwen zijn auditie verprutst voor het gerenommeerd symfonieorkest van São Paolo, moet hij gedwongen uitzien naar een andere baan. Het enige wat hij kan vinden is die van muziekleraar aan een school in een grote sloppenwijk ('favela'). Met muziekonderwijs wordt daar geprobeerd kinderen een alternatief te geven voor een leven vol criminaliteit en drugsgebruik. De leerlingen zijn geen lieverdjes en bovendien is het onmogelijk alle onwillige invloeden buiten de deur te houden. Maar langzaam aan wint Laerte hun vertrouwen. Hij begint zijn klas klaar te stomen voor een belangrijk concert. De muziek smeedt een hechte band tussen hem en de kinderen, waarvan twee jongens eruit springen door hun uitzonderlijke talent. Een dramatische gebeurtenis versterkt hun onderlinge band. Bij het enthousiast maken van zijn leerlingen voor klassieke muziek herontdekt Laerte weer zijn eigen passie voor het spelen, die hij in de stress om een baan te vinden was kwijtgeraakt. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Regisseur en acteurs

 • Sérgio Machado portrait

  Sérgio Machado

  Director

 • Lázaro Ramos portait

  Lázaro Ramos

  Laerte

 • Sandra Corveloni portrait

  Sandra Corveloni

  Alzira

 • Kaique Santos portrait

  Kaique Santos

  Samuel

 • Elzio Vieira portrait

  Elzio Vieira

  VR

 • Fernanda de Freitas portait

  Fernanda de Freitas

  Bruna

Trailers

The Violin Teacher

Wil je The Violin Teacher kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Violin Teacher streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Violin Teacher niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Violin Teacher zelfs gratis bekijken.

The Violin Teacher downloaden

Wil je The Violin Teacher ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Violin Teacher overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Violin Teacher torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Violin Teacher is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Violin Teacher trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Violin Teacher de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.