Knoester & Berkelientje
%
55

Knoester & Berkelientje

Nu kijken

Kijk Knoester & Berkelientje

Moeite met waar je nou Knoester & Berkelientje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Knoester & Berkelientje

Samenvatting

Junior en zijn familie hebben zich erg verheugd op hun verhuizing naar het platteland. Maar de nieuwe woning blijkt in slechte staat en papa en mama krijgen het reuzedruk met de verbouwingen. Zo wordt het voor Junior niet makkelijk om nieuwe vrienden te maken. Hij maakt zich zorgen ... Tot hij Knoester vindt, een heel bijzondere tak die nog kan praten bovendien!

Regisseur en acteurs

 • Martin Lund portrait

  Martin Lund

  Director

 • Adrian Grønnevik Smith portrait

  Adrian Grønnevik Smith

  Lillebror

 • Amalie Blankholm Heggemsnes portrait

  Amalie Blankholm Heggemsnes

  Vesla

 • Pernille Sørensen portait

  Pernille Sørensen

  Mor

 • Jan Gunnar Røise portait

  Jan Gunnar Røise

  Far

 • Mona Sishodia portait

  Mona Sishodia

  Mrs. Mehta

Knoester & Berkelientje

Wil je Knoester & Berkelientje kijken? De movie van Martin Lund uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Knoester & Berkelientje op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Knoester & Berkelientje met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Knoester & Berkelientje downloaden

Het downloaden van Knoester & Berkelientje is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Knoester & Berkelientje ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Knoester & Berkelientje streamen

Het streamen van Knoester & Berkelientje heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Knoester & Berkelientje online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Knoester & Berkelientje kijkt. Ideaal!

Knoester & Berkelientje torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Knoester & Berkelientje. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Knoester & Berkelientje trailer

Bekijk eerst even de trailer van Knoester & Berkelientje voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.