The Teacher
%
74

The Teacher

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Teacher

Moeite met waar je nou The Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Teacher

Samenvatting

Een nieuwe lerares voert een waar schrikbewind op een middelbare school in Bratislava in de nadagen van het communisme. Maria Drazdechova is hooggeplaatst in de lokale afdeling van de partij, en misbruikt haar positie om dingen gedaan te krijgen van zowel haar leerlingen als hun ouders. Regisseur Jan Hrebejk snijdt in de film, die losjes is gebaseerd op ware gebeurtenissen in de jeugd van scenarist Petr Jarchovskýi, slim heen en weer tussen Drazdechova's aankomst in 1983 en een geheime bijeenkomst van de ouders een jaar later. Zullen ze het aandurven om tegen de lerares in te gaan?

Regisseur en acteurs

  • Jan Hřebejk portait

    Jan Hřebejk

    Director

  • Zuzana Mauréry portrait

    Zuzana Mauréry

    Mária Drazdechová

Trailers

The Teacher

Benieuwd naar The Teacher? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Teacher kunt bekijken.

The Teacher streamen

Wil je The Teacher streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Teacher gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Teacher downloaden

movies als The Teacher kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Teacher. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Teacher. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Teacher torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Teacher te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Teacher trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Teacher je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!