Under the Silver Lake

Under the Silver Lake

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Under the Silver Lake

Moeite met waar je nou Under the Silver Lake moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Under the Silver Lake

Samenvatting

Op een mooie, zwoele avond in Los Angeles maakt de jonge Sam (Andrew Garfield) kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah (Riley Keough). Wanneer zij de volgende ochtend op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een surrealistische zoektocht. Beetje bij beetje ontsluiert hij een sinister complot dat de hele stad lijkt te beheersen.

Regisseur en acteurs

 • David Robert Mitchell portrait

  David Robert Mitchell

  Director

 • Andrew Garfield portait

  Andrew Garfield

  Sam

 • Riley Keough portait

  Riley Keough

  Sarah

 • Topher Grace portait

  Topher Grace

  Actor

 • Jimmi Simpson portait

  Jimmi Simpson

  Actor

 • Riki Lindhome portait

  Riki Lindhome

  Actor

 • Zosia Mamet portait

  Zosia Mamet

  Actor

 • Callie Hernandez portait

  Callie Hernandez

  Actor

 • Patrick Fischler portait

  Patrick Fischler

  Actor

 • Don McManus portait

  Don McManus

  Actor

 • Summer Bishil portait

  Summer Bishil

  Actor

 • Luke Baines portrait

  Luke Baines

  Actor

 • Laura-Leigh Claire portrait

  Laura-Leigh Claire

  Mae

 • Sydney Sweeney portait

  Sydney Sweeney

  Shooting Star

 • Grace Van Patten portait

  Grace Van Patten

  Balloon Girl

 • Jeremy Bobb portait

  Jeremy Bobb

  Songwriter

Trailers

Under the Silver Lake

Benieuwd naar Under the Silver Lake? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Under the Silver Lake draait.

Under the Silver Lake in de bioscoop

Under the Silver Lake draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Under the Silver Lake.

Under the Silver Lake streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Under the Silver Lake te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Under the Silver Lake een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Under the Silver Lake zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Under the Silver Lake torrent

Op zoek naar een torrent van Under the Silver Lake? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Under the Silver Lake zonder zorgen.

Under the Silver Lake downloaden

Als Under the Silver Lake binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Under the Silver Lake trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Under the Silver Lake de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.