Underworld: Blood Wars
%
58

Underworld: Blood Wars

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Underworld: Blood Wars

Moeite met waar je nou Underworld: Blood Wars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Underworld: Blood Wars

Bekijk nog 8 bronnen

Weten in welke bioscopen Underworld: Blood Wars draait?

Samenvatting

Death Dealer-vampier Selene (Kate Beckinsale) moet zich verweren tegen meedogenloze aanvallen van de Lycan clan-weerwolven en de vampieren die haar bedrogen hebben. Met David (Theo James) en zijn vader Thomas (Charles Dance) aan haar zijde als haar enige bondgenoten, moet Selene kost wat kost de eeuwig voortdurende oorlog tussen de Lycans en de vampieren tot een eind brengen.

Regisseur en acteurs

 • Anna Foerster portait

  Anna Foerster

  Director

 • Kate Beckinsale portait

  Kate Beckinsale

  Selene

 • Theo James portait

  Theo James

  David

 • Lara Pulver portait

  Lara Pulver

  Semira

 • Tobias Menzies portait

  Tobias Menzies

  Marius

 • Charles Dance portait

  Charles Dance

  Thomas

 • Bradley James portait

  Bradley James

  Varga

 • Daisy Head portait

  Daisy Head

  Alexia

 • Oliver Stark portait

  Oliver Stark

  Gregor

 • Eva Larvoire portait

  Eva Larvoire

  Tech Lycan

 • Alicia Vela-Bailey portait

  Alicia Vela-Bailey

  Safehouse Lycan

 • India Eisley portait

  India Eisley

  Eve

 • Trent Garrett portait

  Trent Garrett

  Hybrid Michael

 • David Bowles portrait

  David Bowles

  Grey Lycan

 • Brian Caspe portait

  Brian Caspe

  Hajna

Trailers

Underworld: Blood Wars

Benieuwd naar Underworld: Blood Wars? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Underworld: Blood Wars draait.

Underworld: Blood Wars in de bioscoop

Underworld: Blood Wars draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Underworld: Blood Wars.

Underworld: Blood Wars streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Underworld: Blood Wars te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Underworld: Blood Wars een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Underworld: Blood Wars zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Underworld: Blood Wars torrent

Op zoek naar een torrent van Underworld: Blood Wars? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Underworld: Blood Wars zonder zorgen.

Underworld: Blood Wars downloaden

Als Underworld: Blood Wars binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Underworld: Blood Wars trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Underworld: Blood Wars de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.