Unspoken
%
61

Unspoken

Nu kijken

Kijk Unspoken

Moeite met waar je nou Unspoken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unspoken

Samenvatting

Vijf jaar geleden verdween de 14-jarige Lisa uit het leven van haar ouders Lukas en Grace. Geen duidelijk spoor, geen afscheid, ze is verdwenen en de kans dat ze ooit terugkomt is zo goed als nihil. Vijf jaar is lang en Lukas en Grace lijken op het eerste zicht weer een normaal doordeweeks stel, maar door de dagelijkse sleur is er geen plek meer voor diepgaande gesprekken. De verdwijning van hun dochter heeft hen diep gekwetst en de diepgaande gesprekken lijken te ontbreken om zo dit verdriet en gemis te ontkennen en niet meer tot leven te hoeven brengen. Maar dan verschijnt Lisa door een vreemd toeval weer uit het niets in hun leven. Brendan, een vroegere vriend van hun dochter komt toevallig op bezoek en dit lijkt een voorbode voor meer vreemde situaties.

Regisseur en acteurs

 • Fien Troch portait

  Fien Troch

  Director

 • Emmanuelle Devos portait

  Emmanuelle Devos

  Grace

 • Bruno Todeschini portait

  Bruno Todeschini

  Lucas

 • Déborah Amsens portrait

  Déborah Amsens

  Sylvie - swimming pool girl

 • Chloé Henry portrait

  Chloé Henry

  Waitress

 • Joffrey Verbruggen portait

  Joffrey Verbruggen

  Benjamin

Unspoken

Unspoken streamen

Unspoken streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Unspoken downloaden

Zin om Unspoken te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Unspoken te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Unspoken torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Unspoken makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Unspoken trailer

Wil je er zeker van zijn dat Unspoken jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.