Unspoken
%
61

Unspoken

Nu kijken

Kijk Unspoken

Moeite met waar je nou Unspoken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unspoken

Samenvatting

Vijf jaar geleden verdween de 14-jarige Lisa uit het leven van haar ouders Lukas en Grace. Geen duidelijk spoor, geen afscheid, ze is verdwenen en de kans dat ze ooit terugkomt is zo goed als nihil. Vijf jaar is lang en Lukas en Grace lijken op het eerste zicht weer een normaal doordeweeks stel, maar door de dagelijkse sleur is er geen plek meer voor diepgaande gesprekken. De verdwijning van hun dochter heeft hen diep gekwetst en de diepgaande gesprekken lijken te ontbreken om zo dit verdriet en gemis te ontkennen en niet meer tot leven te hoeven brengen. Maar dan verschijnt Lisa door een vreemd toeval weer uit het niets in hun leven. Brendan, een vroegere vriend van hun dochter komt toevallig op bezoek en dit lijkt een voorbode voor meer vreemde situaties.

Regisseur en acteurs

 • Fien Troch portait

  Fien Troch

  Director

 • Emmanuelle Devos portait

  Emmanuelle Devos

  Grace

 • Bruno Todeschini portait

  Bruno Todeschini

  Lucas

 • Déborah Amsens portrait

  Déborah Amsens

  Sylvie - swimming pool girl

 • Chloé Henry portrait

  Chloé Henry

  Waitress

 • Joffrey Verbruggen portait

  Joffrey Verbruggen

  Benjamin

Unspoken

Wil je Unspoken kijken? De movie van Fien Troch uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Unspoken op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Unspoken met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Unspoken downloaden

Het downloaden van Unspoken is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Unspoken ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Unspoken streamen

Het streamen van Unspoken heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Unspoken online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Unspoken kijkt. Ideaal!

Unspoken torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Unspoken. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Unspoken trailer

Bekijk eerst even de trailer van Unspoken voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.