Up
Bekijk de trailer

Kijk Up

Moeite met waar je nou Up moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Up

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Animatiefilm waarin de 78-jarige Carl naar Zuid-Amerika vliegt met behulp van duizenden ballonnen aan zijn huis vastgemaakt, om daar zijn dromen uit te laten komen.

Regisseur en acteurs

 • Pete Doctor portrait

  Pete Doctor

  Director

 • Christopher Plummer portrait

  Christopher Plummer

  Actor

 • John Ratzenberger portrait

  John Ratzenberger

  Actor

 • Edward Asner portrait

  Edward Asner

  Actor

 • Jordan Nagai portrait

  Jordan Nagai

  Actor

Trailers

Up

Benieuwd naar Up? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Up kunt bekijken.

Up streamen

Wil je Up streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Up gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Up downloaden

movies als Up kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Up. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Up. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Up torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Up te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Up trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Up je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!