Up
Bekijk de trailer

Kijk Up

Moeite met waar je nou Up moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Up

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Animatiefilm waarin de 78-jarige Carl naar Zuid-Amerika vliegt met behulp van duizenden ballonnen aan zijn huis vastgemaakt, om daar zijn dromen uit te laten komen.

Regisseur en acteurs

 • Pete Doctor portrait

  Pete Doctor

  Director

 • Christopher Plummer portrait

  Christopher Plummer

  Actor

 • John Ratzenberger portrait

  John Ratzenberger

  Actor

 • Edward Asner portrait

  Edward Asner

  Actor

 • Jordan Nagai portrait

  Jordan Nagai

  Actor

Trailers

Up

Wil je Up kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Up streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Up niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Up zelfs gratis bekijken.

Up downloaden

Wil je Up ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Up overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Up torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Up is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Up trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Up de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.