Vaiana - Das Paradies hat einen Haken
%
100

Vaiana - Das Paradies hat einen Haken

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Vaiana - Das Paradies hat einen Haken

Moeite met waar je nou Vaiana - Das Paradies hat einen Haken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Vaiana - Das Paradies hat einen Haken

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren… Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. Geregisseerd door het bekende filmmakers team Ron Clements en John Musker (De Kleine Zeemeermin, Aladdin, De Prinses en de Kikker) en geproduceerd door Osnat Shurer (Lifted, One Man Band). Ga deze winter samen met Vaiana op een waanzinnige avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Ron Clements portait

  Ron Clements

  Director

 • John Musker portait

  John Musker

  Director

 • Auli'i Cravalho portait

  Auli'i Cravalho

  Moana (voice)

 • Dwayne Johnson portait

  Dwayne Johnson

  Maui (voice)

 • Rachel House portait

  Rachel House

  Gramma Tala (voice)

 • Temuera Morrison portait

  Temuera Morrison

  Chief Tui (voice)

 • Jemaine Clement portait

  Jemaine Clement

  Tamatoa (voice)

 • Nicole Scherzinger portait

  Nicole Scherzinger

  Sina (voice)

 • Alan Tudyk portait

  Alan Tudyk

  Heihei / Villager #3 (voice)

 • Louise Bush portrait

  Louise Bush

  Toddler Moana (voice)

 • Chris Jackson portait

  Chris Jackson

  Chief Tui (singing voice)

 • Oscar Kightley portait

  Oscar Kightley

  Fisherman (voice)

 • Troy Polamalu portait

  Troy Polamalu

  Villager #1 (voice)

 • Puanani Cravalho portait

  Puanani Cravalho

  Villager #2 (voice)

Trailers

Vaiana - Das Paradies hat einen Haken

Benieuwd naar Vaiana - Das Paradies hat einen Haken? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Vaiana - Das Paradies hat einen Haken kunt bekijken.

Vaiana - Das Paradies hat einen Haken streamen

Wil je Vaiana - Das Paradies hat einen Haken streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Vaiana - Das Paradies hat einen Haken gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Vaiana - Das Paradies hat einen Haken downloaden

movies als Vaiana - Das Paradies hat einen Haken kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Vaiana - Das Paradies hat einen Haken. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Vaiana - Das Paradies hat einen Haken. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Vaiana - Das Paradies hat einen Haken torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Vaiana - Das Paradies hat einen Haken te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Vaiana - Das Paradies hat einen Haken trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Vaiana - Das Paradies hat einen Haken je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!