Vaiana (OV)
%
100

Vaiana (OV)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Vaiana (OV)

Moeite met waar je nou Vaiana (OV) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Vaiana (OV)

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Walt Disney Animation Studios presenteert Vaiana, een episch avontuur over een dapper meisje. Ze kiest het ruime sop voor een gedurfde missie om te bewijzen dat ze een meester zeevaarder is, en om de vergeten droom van haar voorouders waar te maken. Tijdens haar tocht ontmoet Vaiana de eens machtige halfgod Maui, en samen steken ze de oceaan over tijdens een hilarische, spectaculaire reis, waarop ze enorme zeewezens, adembenemende onderwerelden en vele uitdagingen trotseren. Onderweg doet Vaiana haar belangrijkste ontdekking: haar eigen identiteit.

Regisseur en acteurs

 • Ron Clements portrait

  Ron Clements

  Director

 • John Musker portrait

  John Musker

  Director

 • Auli' i Cravalho portrait

  Auli' i Cravalho

  Actor

 • Dwayne Johnson portrait

  Dwayne Johnson

  Actor

 • Alan Tudyk portrait

  Alan Tudyk

  Actor

Trailers

Vaiana (OV)

Benieuwd naar Vaiana (OV)? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Vaiana (OV) kunt bekijken.

Vaiana (OV) streamen

Wil je Vaiana (OV) streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Vaiana (OV) gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Vaiana (OV) downloaden

movies als Vaiana (OV) kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Vaiana (OV). Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Vaiana (OV). De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Vaiana (OV) torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Vaiana (OV) te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Vaiana (OV) trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Vaiana (OV) je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!