Vaiana (OV)
%
100

Vaiana (OV)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Vaiana (OV)

Moeite met waar je nou Vaiana (OV) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Vaiana (OV)

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren… Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. Geregisseerd door het bekende filmmakers team Ron Clements en John Musker (De Kleine Zeemeermin, Aladdin, De Prinses en de Kikker) en geproduceerd door Osnat Shurer (Lifted, One Man Band). Ga deze winter samen met Vaiana op een waanzinnige avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Ron Clements portrait

  Ron Clements

  Director

 • John Musker portrait

  John Musker

  Director

 • Auli' i Cravalho portrait

  Auli' i Cravalho

  Actor

 • Dwayne Johnson portrait

  Dwayne Johnson

  Actor

 • Alan Tudyk portrait

  Alan Tudyk

  Actor

Trailers

Vaiana (OV)

Wil je Vaiana (OV) kijken? De movie van Ron Clements uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Vaiana (OV) op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Vaiana (OV) met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Vaiana (OV) downloaden

Het downloaden van Vaiana (OV) is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Vaiana (OV) ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Vaiana (OV) streamen

Het streamen van Vaiana (OV) heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Vaiana (OV) online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Vaiana (OV) kijkt. Ideaal!

Vaiana (OV) torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Vaiana (OV). Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Vaiana (OV) trailer

Bekijk eerst even de trailer van Vaiana (OV) voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.