Vals
Bekijk de trailer

Kijk Vals

Moeite met waar je nou Vals moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Vals

Bekijk nog 14 bronnen

Samenvatting

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals is de verfilming van het "beste jeugdboek" van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portrait

  Dennis Bots

  Director

 • Romy Gevers portrait

  Romy Gevers

  Actor

 • Niek Roozen portrait

  Niek Roozen

  Actor

 • Holly Mae Brood portrait

  Holly Mae Brood

  Actor

 • Thijs Boermans portrait

  Thijs Boermans

  Actor

 • Abbey Hoes portrait

  Abbey Hoes

  Actor

 • Shahine El Hamus portrait

  Shahine El Hamus

  Actor

 • Olivia Lonsdale portrait

  Olivia Lonsdale

  Actor

 • Gijs Blom portrait

  Gijs Blom

  Actor

Trailers

Vals

Benieuwd naar Vals? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Vals kunt bekijken.

Vals streamen

Wil je Vals streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Vals gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Vals downloaden

movies als Vals kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Vals. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Vals. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Vals torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Vals te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Vals trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Vals je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!