Veearts Maaike

Veearts Maaike

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Veearts Maaike

Moeite met waar je nou Veearts Maaike moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Veearts Maaike

Bekijk nog 7 bronnen

Weten in welke bioscopen Veearts Maaike draait?

Samenvatting

De Gouden Kalf-winnaars Musch & Tinbergen (Rotvos) volgen in hun nieuwe documentaire de jonge veearts Maaike van den Berg van de groepspraktijk Van Stad tot Wad. Met Maaike razen we over het Groningse land, van melkveehouder naar melkveehouder. We maken van dichtbij mee hoe zij optreedt bij moeilijke bevallingen bij koeien en hoe zij samen met de boer beslissingen moet nemen over leven of dood. Haar doortastendheid, lef en vakmanschap dwingen respect af. Maaike strijdt daarnaast samen met de boeren voor het terugdringen van overmatig antibioticagebruik. En zij is actief als vertegenwoordiger voor de Nederlandse dierenartsen in Europa. De film geeft zo een fijnzinnig beeld van wat de Europese en de wereldpolitiek betekent voor de veehouders en de veeartsen op het platteland in Noord-Groningen. Veearts Maaike toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven.

Regisseur en acteurs

  • Jan Musch portrait

    Jan Musch

    Director

  • Tijs Tinbergen portrait

    Tijs Tinbergen

    Director

Trailers

Veearts Maaike

Benieuwd naar Veearts Maaike? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Veearts Maaike draait.

Veearts Maaike in de bioscoop

Veearts Maaike draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Veearts Maaike.

Veearts Maaike streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Veearts Maaike te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Veearts Maaike een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Veearts Maaike zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Veearts Maaike torrent

Op zoek naar een torrent van Veearts Maaike? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Veearts Maaike zonder zorgen.

Veearts Maaike downloaden

Als Veearts Maaike binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Veearts Maaike trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Veearts Maaike de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.