Venom
%
100

Venom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Venom

Moeite met waar je nou Venom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Venom

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel's stoerste en dodelijkste personages. Verder met o.a. Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott. Gebaseerd op de Marvel Comic. Geregisseerd door Ruben Fleischer. Geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal. Uitvoerend producenten: David Householter en Stan Lee. Naar een scenario van Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, Kelly Marcel en Will Beall.

Regisseur en acteurs

  • Alex Kurtzman portait

    Alex Kurtzman

    Director

  • Zac Efron portait

    Zac Efron

    Eddie Brock/Venom

Trailers

Venom

Zin om Venom lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Venom te bekijken voor je op een rijtje.

Venom downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Venom downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Venom. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Venom er ook in SD heel goed uit.

Venom streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Venom net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Venom hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Venom helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Venom torrent

Denk je dat je om Venom te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Venom trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Venom de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.