Venom
%
100

Venom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Venom

Moeite met waar je nou Venom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Venom

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel's stoerste en dodelijkste personages. Verder met o.a. Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott. Gebaseerd op de Marvel Comic. Geregisseerd door Ruben Fleischer. Geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal. Uitvoerend producenten: David Householter en Stan Lee. Naar een scenario van Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, Kelly Marcel en Will Beall.

Regisseur en acteurs

  • Alex Kurtzman portait

    Alex Kurtzman

    Director

  • Zac Efron portait

    Zac Efron

    Eddie Brock/Venom

Trailers

Venom

Venom streamen

Venom streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Venom downloaden

Zin om Venom te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Venom te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Venom torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Venom makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Venom trailer

Wil je er zeker van zijn dat Venom jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.