Venom
%
100

Venom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Venom

Moeite met waar je nou Venom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Venom

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel's stoerste en dodelijkste personages. Verder met o.a. Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott. Gebaseerd op de Marvel Comic. Geregisseerd door Ruben Fleischer. Geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal. Uitvoerend producenten: David Householter en Stan Lee. Naar een scenario van Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, Kelly Marcel en Will Beall.

Regisseur en acteurs

  • Alex Kurtzman portait

    Alex Kurtzman

    Director

  • Zac Efron portait

    Zac Efron

    Eddie Brock/Venom

Trailers

Venom

Wil je Venom kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Venom streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Venom niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Venom zelfs gratis bekijken.

Venom downloaden

Wil je Venom ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Venom overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Venom torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Venom is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Venom trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Venom de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.