Venom
Bekijk de trailer

Kijk Venom

Moeite met waar je nou Venom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Venom

Samenvatting

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel's stoerste en dodelijkste personages. Verder met o.a. Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott. Gebaseerd op de Marvel Comic. Geregisseerd door Ruben Fleischer. Geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal. Uitvoerend producenten: David Householter en Stan Lee. Naar een scenario van Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, Kelly Marcel en Will Beall.

Regisseur en acteurs

  • Alex Kurtzman portait

    Alex Kurtzman

    Director

  • Zac Efron portait

    Zac Efron

    Eddie Brock/Venom

Trailers

Venom

Benieuwd naar Venom? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Venom draait.

Venom in de bioscoop

Venom draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Venom.

Venom streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Venom te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Venom een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Venom zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Venom torrent

Op zoek naar een torrent van Venom? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Venom zonder zorgen.

Venom downloaden

Als Venom binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Venom trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Venom de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.