Verliefd op Cuba
%
100

Verliefd op Cuba

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Verliefd op Cuba

Moeite met waar je nou Verliefd op Cuba moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Verliefd op Cuba

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Actor

 • Abbey Hoes portait

  Abbey Hoes

  Actor

 • Jan Kooijman portait

  Jan Kooijman

  Actor

 • Maaike Martens portait

  Maaike Martens

  Actor

 • Niek Roozen portait

  Niek Roozen

  Actor

 • Anouk Maas portait

  Anouk Maas

  Actor

 • Barbara Sloesen portait

  Barbara Sloesen

  Actor

 • Tjebbo Gerritsma portait

  Tjebbo Gerritsma

  Actor

Trailers

Verliefd op Cuba

Op zoek naar Verliefd op Cuba? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Verliefd op Cuba streamen

Het streamen van movies als Verliefd op Cuba heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Verliefd op Cuba waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Verliefd op Cuba dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Verliefd op Cuba downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Verliefd op Cuba te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Verliefd op Cuba torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Verliefd op Cuba trailer

Weet je nog niet zeker of Verliefd op Cuba jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.