Verliefd op Cuba

Verliefd op Cuba

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Verliefd op Cuba

Moeite met waar je nou Verliefd op Cuba moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Verliefd op Cuba

Bekijk nog 109 bronnen

Weten in welke bioscopen Verliefd op Cuba draait?

Samenvatting

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Actor

 • Abbey Hoes portait

  Abbey Hoes

  Actor

 • Jan Kooijman portait

  Jan Kooijman

  Actor

 • Maaike Martens portait

  Maaike Martens

  Actor

 • Niek Roozen portait

  Niek Roozen

  Actor

 • Anouk Maas portait

  Anouk Maas

  Actor

 • Barbara Sloesen portait

  Barbara Sloesen

  Actor

 • Tjebbo Gerritsma portait

  Tjebbo Gerritsma

  Actor

Trailers

Verliefd op Cuba

Benieuwd naar Verliefd op Cuba? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Verliefd op Cuba draait.

Verliefd op Cuba in de bioscoop

Verliefd op Cuba draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Verliefd op Cuba.

Verliefd op Cuba streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Verliefd op Cuba te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Verliefd op Cuba een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Verliefd op Cuba zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Verliefd op Cuba torrent

Op zoek naar een torrent van Verliefd op Cuba? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Verliefd op Cuba zonder zorgen.

Verliefd op Cuba downloaden

Als Verliefd op Cuba binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Verliefd op Cuba trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Verliefd op Cuba de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.