Verliefd op Cuba
%
100

Verliefd op Cuba

Bekijk de trailer

Kijk Verliefd op Cuba

Moeite met waar je nou Verliefd op Cuba moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Actor

 • Abbey Hoes portait

  Abbey Hoes

  Actor

 • Jan Kooijman portait

  Jan Kooijman

  Actor

 • Maaike Martens portait

  Maaike Martens

  Actor

 • Niek Roozen portait

  Niek Roozen

  Actor

 • Anouk Maas portait

  Anouk Maas

  Actor

 • Barbara Sloesen portait

  Barbara Sloesen

  Actor

 • Tjebbo Gerritsma portait

  Tjebbo Gerritsma

  Actor

Trailers

Verliefd op Cuba

Zin om Verliefd op Cuba lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Verliefd op Cuba te bekijken voor je op een rijtje.

Verliefd op Cuba downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Verliefd op Cuba downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Verliefd op Cuba. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Verliefd op Cuba er ook in SD heel goed uit.

Verliefd op Cuba streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Verliefd op Cuba net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Verliefd op Cuba hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Verliefd op Cuba helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Verliefd op Cuba torrent

Denk je dat je om Verliefd op Cuba te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Verliefd op Cuba trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Verliefd op Cuba de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.