Verliefd op Cuba

Verliefd op Cuba

Bekijk de trailer

Kijk Verliefd op Cuba

Moeite met waar je nou Verliefd op Cuba moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 14-02-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Actor

 • Abbey Hoes portait

  Abbey Hoes

  Actor

 • Jan Kooijman portait

  Jan Kooijman

  Actor

 • Maaike Martens portait

  Maaike Martens

  Actor

 • Niek Roozen portait

  Niek Roozen

  Actor

 • Anouk Maas portait

  Anouk Maas

  Actor

 • Barbara Sloesen portait

  Barbara Sloesen

  Actor

 • Tjebbo Gerritsma portait

  Tjebbo Gerritsma

  Actor

Trailers

Verliefd op Cuba

Veel gehoord over Verliefd op Cuba en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Verliefd op Cuba heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Verliefd op Cuba streamen

Wil je Verliefd op Cuba, de movie met Susan Visser, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Verliefd op Cuba zelfs gratis kijken.

Verliefd op Cuba downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Verliefd op Cuba ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Verliefd op Cuba er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Verliefd op Cuba torrent

Op zoek naar een torrent van Verliefd op Cuba? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Verliefd op Cuba te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Verliefd op Cuba trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Verliefd op Cuba. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.