Very Big Shot
%
77

Very Big Shot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Very Big Shot

Moeite met waar je nou Very Big Shot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Very Big Shot

Samenvatting

When three brothers struggling to go straight become targets of a criminal underworld, they use the making of a movie as a front to transport drugs.

Regisseur en acteurs

 • Mir-Jean Bou Chaaya portrait

  Mir-Jean Bou Chaaya

  director

 • Marcel Ghanem portrait

  Marcel Ghanem

  actor

 • Fadi Abi Samra portrait

  Fadi Abi Samra

  actor

 • Georges Hayeck portrait

  Georges Hayeck

  actor

 • Wissam Fares portrait

  Wissam Fares

  actor

 • Alexandra Kahwaji portrait

  Alexandra Kahwaji

  actor

 • Tarek Yaacoub portrait

  Tarek Yaacoub

  actor

 • Fouad Yammine portrait

  Fouad Yammine

  actor

 • Alain Saadeh portrait

  Alain Saadeh

  actor

Trailers

Very Big Shot

Op zoek naar Very Big Shot? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Very Big Shot streamen

Het streamen van movies als Very Big Shot heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Very Big Shot waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Very Big Shot dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Very Big Shot downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Very Big Shot te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Very Big Shot torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Very Big Shot trailer

Weet je nog niet zeker of Very Big Shot jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.