Victoria
%
77

Victoria

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Victoria

Moeite met waar je nou Victoria moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Victoria

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De jonge Spaanse Victoria leert in Berlijn vier jonge mannen kennen, die zich met misdaad bezighouden. Victoria belandt voor ze er erg in heeft in een knotsgek avontuur dat al snel in een nachtmerrie verandert.

Regisseur en acteurs

 • Sebastian Schipper portait

  Sebastian Schipper

  Director

 • Laia Costa portait

  Laia Costa

  Victoria

 • Frederick Lau portait

  Frederick Lau

  Sonne

 • Franz Rogowski portait

  Franz Rogowski

  Boxer

 • Burak Yigit portait

  Burak Yigit

  Blinker

 • Max Mauff portait

  Max Mauff

  Fuß

 • André Hennicke portait

  André Hennicke

  Andi

 • Anna Lena Klenke portait

  Anna Lena Klenke

  Young Mother

 • Eike Frederik Schulz portrait

  Eike Frederik Schulz

  Barkeeper

Trailers

Victoria

Zin om Victoria lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Victoria te bekijken voor je op een rijtje.

Victoria downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Victoria downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Victoria. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Victoria er ook in SD heel goed uit.

Victoria streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Victoria net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Victoria hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Victoria helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Victoria torrent

Denk je dat je om Victoria te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Victoria trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Victoria de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.