Victoria
%
77

Victoria

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Victoria

Moeite met waar je nou Victoria moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Victoria

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

De jonge Spaanse Victoria leert in Berlijn vier jonge mannen kennen, die zich met misdaad bezighouden. Victoria belandt voor ze er erg in heeft in een knotsgek avontuur dat al snel in een nachtmerrie verandert.

Regisseur en acteurs

 • Sebastian Schipper portait

  Sebastian Schipper

  Director

 • Laia Costa portait

  Laia Costa

  Victoria

 • Frederick Lau portait

  Frederick Lau

  Sonne

 • Franz Rogowski portait

  Franz Rogowski

  Boxer

 • Burak Yigit portait

  Burak Yigit

  Blinker

 • Max Mauff portait

  Max Mauff

  Fuß

 • André Hennicke portait

  André Hennicke

  Andi

 • Anna Lena Klenke portait

  Anna Lena Klenke

  Young Mother

 • Eike Frederik Schulz portrait

  Eike Frederik Schulz

  Barkeeper

Trailers

Victoria

Benieuwd naar Victoria? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Victoria kunt bekijken.

Victoria streamen

Wil je Victoria streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Victoria gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Victoria downloaden

movies als Victoria kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Victoria. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Victoria. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Victoria torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Victoria te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Victoria trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Victoria je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!