V.I.S.S.E.N
%
81

V.I.S.S.E.N

Nu kijken

Kijk V.I.S.S.E.N

Moeite met waar je nou V.I.S.S.E.N moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor V.I.S.S.E.N

Samenvatting

Een miljoen Nederlanders doet aan voetbal. Bijna twee miljoen Nederlanders vist één of meerdere keren per jaar. Vissen is misschien wel de opmerkelijkste volkssport ter wereld. De documentaire V.I.S.S.E.N duikt in de wereld van de Nederlandse vissers en vissen. Boven en onder water. Op het IJ, aan de kust, op de Noordzee, in de stad, de polder en op en aan de meren en rivieren. De film is een persoonlijke, filmische zoektocht naar de ‘oervisser’ in de mens en tegelijkertijd een portret van Nederland aan en op het water. V.I.S.S.E.N gaat ook over de vraag wat de visser beweegt. Waarom gaan mensen vissen? Wie zijn dat, die vissers? Is vissen een hobby, een sport, een vlucht of een onontkoombaar oeroud instinct? Wat gaat er door je heen als je vist, als je een vis vangt, of als je niets vangt? En: hoe ervaart die vis dat eigenlijk, zo'n haak in zijn bek? V.I.S.S.E.N is een film van regisseur Pieter-Rim de Kroon en scenarioschrijver Maarten de Kroon. De gebroeders De Kroon maakten eerder samen de film Hollands Licht, welke bekroond is met het Gouden Kalf voor Beste Lange Documentaire.

Regisseur en acteurs

  • Pieter-Rim de Kroon portrait

    Pieter-Rim de Kroon

    Director

V.I.S.S.E.N

Veel gehoord over V.I.S.S.E.N en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt V.I.S.S.E.N heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

V.I.S.S.E.N streamen

Wil je V.I.S.S.E.N, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je V.I.S.S.E.N zelfs gratis kijken.

V.I.S.S.E.N downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je V.I.S.S.E.N ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet V.I.S.S.E.N er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

V.I.S.S.E.N torrent

Op zoek naar een torrent van V.I.S.S.E.N? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van V.I.S.S.E.N te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

V.I.S.S.E.N trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van V.I.S.S.E.N. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.