Voir du pays
%
65

Voir du pays

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Voir du pays

Moeite met waar je nou Voir du pays moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Voir du pays

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De twee vriendinnen Aurore (Ariane Labed) en Marine (Soko) keren samen met hun eenheid huiswaarts na een missie in Afghanistan. Ze maken een korte tussenstop in een vijfsterrenhotel op Cyprus voor wat het leger een 'decompressie' noemt. Na maanden van discipline en afzien belanden de militairen tussen de toeristen die genieten van een overvloedig buffet, onbeperkte cocktails en luieren aan het zwembad. Het contrast met het leven aan het front kan niet groter zijn.

Regisseur en acteurs

 • Muriel Coulin portait

  Muriel Coulin

  Director

 • Delphine Coulin portait

  Delphine Coulin

  Director

 • Soko portait

  Soko

  Marine

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Aurore

 • Ginger Romàn portait

  Ginger Romàn

  Fanny

 • Karim Leklou portait

  Karim Leklou

  Max

 • Andreas Konstantinou portait

  Andreas Konstantinou

  Chrystos

 • Efthymis Papadimitriou portait

  Efthymis Papadimitriou

  Harry

 • Alexis Manenti portait

  Alexis Manenti

  Jonathan

 • Robin Barde portait

  Robin Barde

  Toni

 • Sylvain Loreau portait

  Sylvain Loreau

  Momo

 • Jérémie Laheurte portait

  Jérémie Laheurte

  Ness

 • Damien Bonnard portait

  Damien Bonnard

  Le lieutenant

Trailers

Voir du pays

Op zoek naar Voir du pays? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Voir du pays streamen

Het streamen van movies als Voir du pays heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Voir du pays waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Voir du pays dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Voir du pays downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Voir du pays te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Voir du pays torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Voir du pays trailer

Weet je nog niet zeker of Voir du pays jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.