Voir du pays
%
65

Voir du pays

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Voir du pays

Moeite met waar je nou Voir du pays moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Voir du pays

Samenvatting

De twee vriendinnen Aurore (Ariane Labed) en Marine (Soko) keren samen met hun eenheid huiswaarts na een missie in Afghanistan. Ze maken een korte tussenstop in een vijfsterrenhotel op Cyprus voor wat het leger een 'decompressie' noemt. Na maanden van discipline en afzien belanden de militairen tussen de toeristen die genieten van een overvloedig buffet, onbeperkte cocktails en luieren aan het zwembad. Het contrast met het leven aan het front kan niet groter zijn.

Regisseur en acteurs

 • Muriel Coulin portrait

  Muriel Coulin

  Director

 • Delphine Coulin portrait

  Delphine Coulin

  Director

 • Soko portait

  Soko

  Marine

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Aurore

 • Ginger Romàn portrait

  Ginger Romàn

  Fanny

 • Karim Leklou portait

  Karim Leklou

  Max

 • Andreas Konstantinou portrait

  Andreas Konstantinou

  Chrystos

 • Efthymis Papadimitriou portrait

  Efthymis Papadimitriou

  Harry

 • Alexis Manenti portait

  Alexis Manenti

  Jonathan

 • Robin Barde portrait

  Robin Barde

  Toni

 • Sylvain Loreau portrait

  Sylvain Loreau

  Momo

 • Jérémie Laheurte portrait

  Jérémie Laheurte

  Ness

 • Damien Bonnard portrait

  Damien Bonnard

  Le lieutenant

Trailers

Voir du pays

Zin om Voir du pays lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Voir du pays te bekijken voor je op een rijtje.

Voir du pays downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Voir du pays downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Voir du pays. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Voir du pays er ook in SD heel goed uit.

Voir du pays streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Voir du pays net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Voir du pays hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Voir du pays helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Voir du pays torrent

Denk je dat je om Voir du pays te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Voir du pays trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Voir du pays de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.