Voir du pays
%
65

Voir du pays

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Voir du pays

Moeite met waar je nou Voir du pays moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Voir du pays

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Voir du pays draait?

Samenvatting

De twee vriendinnen Aurore (Ariane Labed) en Marine (Soko) keren samen met hun eenheid huiswaarts na een missie in Afghanistan. Ze maken een korte tussenstop in een vijfsterrenhotel op Cyprus voor wat het leger een 'decompressie' noemt. Na maanden van discipline en afzien belanden de militairen tussen de toeristen die genieten van een overvloedig buffet, onbeperkte cocktails en luieren aan het zwembad. Het contrast met het leven aan het front kan niet groter zijn.

Regisseur en acteurs

 • Muriel Coulin portrait

  Muriel Coulin

  Director

 • Delphine Coulin portrait

  Delphine Coulin

  Director

 • Soko portait

  Soko

  Marine

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Aurore

 • Ginger Romàn portrait

  Ginger Romàn

  Fanny

 • Karim Leklou portait

  Karim Leklou

  Max

 • Andreas Konstantinou portrait

  Andreas Konstantinou

  Chrystos

 • Efthymis Papadimitriou portrait

  Efthymis Papadimitriou

  Harry

 • Alexis Manenti portait

  Alexis Manenti

  Jonathan

 • Robin Barde portrait

  Robin Barde

  Toni

 • Sylvain Loreau portrait

  Sylvain Loreau

  Momo

 • Jérémie Laheurte portrait

  Jérémie Laheurte

  Ness

 • Damien Bonnard portrait

  Damien Bonnard

  Le lieutenant

Trailers

Voir du pays

Benieuwd naar Voir du pays? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Voir du pays draait.

Voir du pays in de bioscoop

Voir du pays draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Voir du pays.

Voir du pays streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Voir du pays te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Voir du pays een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Voir du pays zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Voir du pays torrent

Op zoek naar een torrent van Voir du pays? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Voir du pays zonder zorgen.

Voir du pays downloaden

Als Voir du pays binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Voir du pays trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Voir du pays de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.