Voir du pays

Voir du pays

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Voir du pays

Moeite met waar je nou Voir du pays moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Voir du pays

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De twee vriendinnen Aurore (Ariane Labed) en Marine (Soko) keren samen met hun eenheid huiswaarts na een missie in Afghanistan. Ze maken een korte tussenstop in een vijfsterrenhotel op Cyprus voor wat het leger een 'decompressie' noemt. Na maanden van discipline en afzien belanden de militairen tussen de toeristen die genieten van een overvloedig buffet, onbeperkte cocktails en luieren aan het zwembad. Het contrast met het leven aan het front kan niet groter zijn.

Regisseur en acteurs

 • Muriel Coulin portait

  Muriel Coulin

  Director

 • Delphine Coulin portait

  Delphine Coulin

  Director

 • Soko portait

  Soko

  Marine

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Aurore

 • Ginger Romàn portait

  Ginger Romàn

  Fanny

 • Karim Leklou portait

  Karim Leklou

  Max

 • Andreas Konstantinou portait

  Andreas Konstantinou

  Chrystos

 • Efthymis Papadimitriou portait

  Efthymis Papadimitriou

  Harry

 • Alexis Manenti portait

  Alexis Manenti

  Jonathan

 • Robin Barde portait

  Robin Barde

  Toni

 • Sylvain Loreau portait

  Sylvain Loreau

  Momo

 • Jérémie Laheurte portait

  Jérémie Laheurte

  Ness

 • Damien Bonnard portait

  Damien Bonnard

  Le lieutenant

Trailers

Voir du pays

Wil jij Voir du pays zien? Waarom zou je Voir du pays dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Voir du pays te kunnen zien.

Voir du pays torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Voir du pays! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Voir du pays mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Voir du pays streamen

Er is een kans dat Voir du pays momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Voir du pays met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Voir du pays gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Voir du pays in de bioscoop

Ook Voir du pays laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Voir du pays trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Voir du pays. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.