W. Witse: de film
%
60

W. Witse: de film

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk W. Witse: de film

Moeite met waar je nou W. Witse: de film moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor W. Witse: de film

Samenvatting

In april 2012 werd de allerlaatste aflevering van WITSE uitgezonden. Na negen uiterst succesvolle seizoenen werd er definitief een punt gezet achter de serie… echter niet zonder de eigenzinnige politiecommissaris nog één keer te laten schitteren in een speelfilm. Daarin keert Witse terug naar zijn geboortestreek in West-Vlaanderen om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewoonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Regisseur en acteurs

 • Frank van Mechelen portrait

  Frank van Mechelen

  Director

 • Wim Opbrouck portait

  Wim Opbrouck

  Actor

 • Mathijs Scheepers portait

  Mathijs Scheepers

  Actor

 • Hilde van Haesendonck portrait

  Hilde van Haesendonck

  Actor

 • Hubert Damen portrait

  Hubert Damen

  Witse

Trailers

W. Witse: de film

Wil je W. Witse: de film kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

W. Witse: de film streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je W. Witse: de film niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je W. Witse: de film zelfs gratis bekijken.

W. Witse: de film downloaden

Wil je W. Witse: de film ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je W. Witse: de film overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

W. Witse: de film torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van W. Witse: de film is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

W. Witse: de film trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of W. Witse: de film de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.