W. Witse: de film
%
60

W. Witse: de film

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk W. Witse: de film

Moeite met waar je nou W. Witse: de film moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor W. Witse: de film

Samenvatting

In april 2012 werd de allerlaatste aflevering van WITSE uitgezonden. Na negen uiterst succesvolle seizoenen werd er definitief een punt gezet achter de serie… echter niet zonder de eigenzinnige politiecommissaris nog één keer te laten schitteren in een speelfilm. Daarin keert Witse terug naar zijn geboortestreek in West-Vlaanderen om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewoonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Regisseur en acteurs

 • Frank van Mechelen portrait

  Frank van Mechelen

  Director

 • Wim Opbrouck portait

  Wim Opbrouck

  Actor

 • Mathijs Scheepers portait

  Mathijs Scheepers

  Actor

 • Hilde van Haesendonck portrait

  Hilde van Haesendonck

  Actor

 • Hubert Damen portrait

  Hubert Damen

  Witse

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

W. Witse: de film

Zin om W. Witse: de film lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om W. Witse: de film te bekijken voor je op een rijtje.

W. Witse: de film downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je W. Witse: de film downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van W. Witse: de film. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet W. Witse: de film er ook in SD heel goed uit.

W. Witse: de film streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je W. Witse: de film net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je W. Witse: de film hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je W. Witse: de film helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

W. Witse: de film torrent

Denk je dat je om W. Witse: de film te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

W. Witse: de film trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of W. Witse: de film de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.