W.

Kijk W.

Moeite met waar je nou W. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor W.

Samenvatting

George W. Bush is ongetwijfeld één van de meest controversiële figuren in de recente internationale geschiedenis. Tijdens zijn presidentschap kreeg hij van het volk zowel het hoogste als het laagste waarderingscijfer voor een Amerikaanse president ooit. Net na 11 september 2001 scoorde hij een waardering van 90%. Medio 2007 was het percentage het laagst met 27%. Net als zijn presidentschap is ook het leven van de 43ste president van de Verenigde Staten er altijd één van hoge pieken en diepe dalen geweest. Geboren in een vooraanstaande familie lag er al vanaf jonge leeftijd een hoge druk op George W. Hij kende een onbezorgde jeugd en een succesvolle periode in het bedrijfsleven maar verloor zichzelf daarna in de drank. De ontmoeting met zijn vrouw en zijn bekering tot het geloof gaven hem de houvast zijn problemen te overwinnen en zich te ontpoppen tot belangrijkste leider van het Westen.

Regisseur en acteurs

 • Oliver Stone portrait

  Oliver Stone

  Director

 • Josh Brolin portrait

  Josh Brolin

  Actor

 • James Cromwell portrait

  James Cromwell

  Actor

 • Toby Jones portrait

  Toby Jones

  Actor

 • Richard Dreyfuss portrait

  Richard Dreyfuss

  Actor

 • Scott Glenn portrait

  Scott Glenn

  Actor

 • Ioan Gruffudd portrait

  Ioan Gruffudd

  Actor

 • Elizabeth Banks portrait

  Elizabeth Banks

  Actor

 • Ellen Burstyn portrait

  Ellen Burstyn

  Actor

 • Thandie Newton portrait

  Thandie Newton

  Actor

W.

Wil je W. kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

W. streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je W. niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je W. zelfs gratis bekijken.

W. downloaden

Wil je W. ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je W. overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

W. torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van W. is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

W. trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of W. de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.