W.

Kijk W.

Moeite met waar je nou W. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor W.

Samenvatting

George W. Bush is ongetwijfeld één van de meest controversiële figuren in de recente internationale geschiedenis. Tijdens zijn presidentschap kreeg hij van het volk zowel het hoogste als het laagste waarderingscijfer voor een Amerikaanse president ooit. Net na 11 september 2001 scoorde hij een waardering van 90%. Medio 2007 was het percentage het laagst met 27%. Net als zijn presidentschap is ook het leven van de 43ste president van de Verenigde Staten er altijd één van hoge pieken en diepe dalen geweest. Geboren in een vooraanstaande familie lag er al vanaf jonge leeftijd een hoge druk op George W. Hij kende een onbezorgde jeugd en een succesvolle periode in het bedrijfsleven maar verloor zichzelf daarna in de drank. De ontmoeting met zijn vrouw en zijn bekering tot het geloof gaven hem de houvast zijn problemen te overwinnen en zich te ontpoppen tot belangrijkste leider van het Westen.

Regisseur en acteurs

 • Oliver Stone portrait

  Oliver Stone

  Director

 • Josh Brolin portrait

  Josh Brolin

  Actor

 • James Cromwell portrait

  James Cromwell

  Actor

 • Toby Jones portrait

  Toby Jones

  Actor

 • Richard Dreyfuss portrait

  Richard Dreyfuss

  Actor

 • Scott Glenn portrait

  Scott Glenn

  Actor

 • Ioan Gruffudd portrait

  Ioan Gruffudd

  Actor

 • Elizabeth Banks portrait

  Elizabeth Banks

  Actor

 • Ellen Burstyn portrait

  Ellen Burstyn

  Actor

 • Thandie Newton portrait

  Thandie Newton

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

W.

Veel gehoord over W. en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt W. heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

W. streamen

Wil je W., de movie met Josh Brolin, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je W. zelfs gratis kijken.

W. downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je W. ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet W. er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

W. torrent

Op zoek naar een torrent van W.? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van W. te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

W. trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van W.. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.