Walesa: Man of Hope

Walesa: Man of Hope

Nu kijken

Kijk Walesa: Man of Hope

Moeite met waar je nou Walesa: Man of Hope moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Walesa: Man of Hope

Samenvatting

Een aangrijpende biopic over het leven van Lech Walesa - van dokwerker tot nationale verzetsheld en president van Polen. De film wordt opgebouwd rond een interview dat Walesa gaf aan de beruchte Italiaanse journaliste Oriana Fallaci. Onder de regie van 87-jarige Poolse icoonregisseur Andrzej Wajda illustreren archiefbeelden van stakingen, voedseltekorten, protesten en Walesa's bezoek aan paus Johannes Paulus II de turbulente gebeurtenissen van die tijd. Wanneer stakingen gebroken worden door het communistische regime wordt Walesa aanvoerder van de Solidarność-beweging op de Lenin-werf in Gdansk. Daar ontketent hij een heftige revolutie tegen dat regime. Voor zijn inzet kreeg hij in 1983 de Nobelprijs voor de Vrede en van 1990 tot 1995 was hij de eerste democratische verkozen president van Polen.

Regisseur en acteurs

 • Andrzej Wajda portrait

  Andrzej Wajda

  Director

 • Robert Wieckiewicz portrait

  Robert Wieckiewicz

  Actor

 • Agnieszka Grochowska portrait

  Agnieszka Grochowska

  Actor

 • Iwona Bielska portrait

  Iwona Bielska

  Actor

 • Zbigniew Zamachowski portrait

  Zbigniew Zamachowski

  Actor

 • Maria Rosaria Omaggio portrait

  Maria Rosaria Omaggio

  Actor

Walesa: Man of Hope

Wil je Walesa: Man of Hope kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Walesa: Man of Hope streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Walesa: Man of Hope niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Walesa: Man of Hope zelfs gratis bekijken.

Walesa: Man of Hope downloaden

Wil je Walesa: Man of Hope ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Walesa: Man of Hope overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Walesa: Man of Hope torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Walesa: Man of Hope is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Walesa: Man of Hope trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Walesa: Man of Hope de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.