Wałęsa: Man of Hope

Wałęsa: Man of Hope

Nu kijken

Kijk Wałęsa: Man of Hope

Moeite met waar je nou Wałęsa: Man of Hope moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wałęsa: Man of Hope

Samenvatting

Een aangrijpende biopic over het leven van Lech Walesa - van dokwerker tot nationale verzetsheld en president van Polen. De film wordt opgebouwd rond een interview dat Walesa gaf aan de beruchte Italiaanse journaliste Oriana Fallaci. Onder de regie van 87-jarige Poolse icoonregisseur Andrzej Wajda illustreren archiefbeelden van stakingen, voedseltekorten, protesten en Walesa's bezoek aan paus Johannes Paulus II de turbulente gebeurtenissen van die tijd. Wanneer stakingen gebroken worden door het communistische regime wordt Walesa aanvoerder van de Solidarność-beweging op de Lenin-werf in Gdansk. Daar ontketent hij een heftige revolutie tegen dat regime. Voor zijn inzet kreeg hij in 1983 de Nobelprijs voor de Vrede en van 1990 tot 1995 was hij de eerste democratische verkozen president van Polen.

Regisseur en acteurs

 • Andrzej Wajda portrait

  Andrzej Wajda

  Director

 • Robert Wieckiewicz portrait

  Robert Wieckiewicz

  Actor

 • Agnieszka Grochowska portrait

  Agnieszka Grochowska

  Actor

 • Iwona Bielska portrait

  Iwona Bielska

  Actor

 • Zbigniew Zamachowski portrait

  Zbigniew Zamachowski

  Actor

 • Maria Rosaria Omaggio portrait

  Maria Rosaria Omaggio

  Actor

Wałęsa: Man of Hope

Wałęsa: Man of Hope streamen

Wałęsa: Man of Hope streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Wałęsa: Man of Hope downloaden

Zin om Wałęsa: Man of Hope te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Wałęsa: Man of Hope te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Wałęsa: Man of Hope torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Wałęsa: Man of Hope makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Wałęsa: Man of Hope trailer

Wil je er zeker van zijn dat Wałęsa: Man of Hope jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.