Wad

Wad

Kijk Wad

Moeite met waar je nou Wad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The Dutch 'Wad' (coastal mud flats) is a strange place. At low tide, many square miles of mud flats surface between the mainland and the northern islands. The Netherlands grow and shrink with the movement of the moon. Sudden incoming tide make these flats 'sea' again, sometimes drowning hikers by surprise. The Wad does not know what to make of itself. Land, see, mud, ocean floor... Two characters (and their dog) are stranded there in that desolate place. The only dramatic elements in this comical short are the sea, the wind, the sand and a lonely sea gull. Drawn in mud and tar on wet sandpaper.

Wad

Wil je Wad kijken? De movie vanuit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Wad op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Wad met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Wad downloaden

Het downloaden van Wad is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Wad ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Wad streamen

Het streamen van Wad heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Wad online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Wad kijkt. Ideaal!

Wad torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Wad. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Wad trailer

Bekijk eerst even de trailer van Wad voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.