Waiting
%
58

Waiting

Kijk Waiting

Moeite met waar je nou Waiting moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Young Sean McNutt (Will Keenan) -- a slacker waiter who works at a Mafia-run Italian eatery with carping customers and thieving busboys -- is shaken out of his rut when his pretty girlfriend (Hannah Dalton) dumps him for a slimy yuppie. But Sean's plan to get his life back on track hits more than a few snags in this zany indie comedy featuring cameos by porn legend Ron Jeremy and Troma Studios schlockmeister Lloyd Kaufman.

Waiting

Op zoek naar Waiting? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Waiting streamen

Het streamen van movies als Waiting heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Waiting waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Waiting dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Waiting downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Waiting te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Waiting torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Waiting trailer

Weet je nog niet zeker of Waiting jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.