Waiting for Guffman
%
76

Waiting for Guffman

Nu kijken

Kijk Waiting for Guffman

Moeite met waar je nou Waiting for Guffman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Waiting for Guffman

Samenvatting

From Christopher Guest -- one of the creators and stars of the hilarious rock 'n' roll satire "This Is Spinal Tap" -- comes this "mockumentary" about the small-town community of Blaine, Missouri, as they prepare for the 150th anniversary of their town by putting on an elaborate stage play. Hoping to create a triumphant work, they pin their hopes and dreams on an outrageous former New York theater director who promises to deliver a famous Broadway producer in time for the premiere. Starring Christopher Guest ("Best in Show," "The Princess Bride"), Parker Posey ("Superman Returns," "A Mighty Wind"), Eugene Levy ("A Mighty Wind," the "American Pie" movies) and Catherine O'Hara ("Best in Show," "Beetlejuice"). 1997 Warner Bros. Entertainment Inc.

Waiting for Guffman

Zin om Waiting for Guffman lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Waiting for Guffman te bekijken voor je op een rijtje.

Waiting for Guffman downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Waiting for Guffman downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Waiting for Guffman. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Waiting for Guffman er ook in SD heel goed uit.

Waiting for Guffman streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Waiting for Guffman net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Waiting for Guffman hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Waiting for Guffman helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Waiting for Guffman torrent

Denk je dat je om Waiting for Guffman te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Waiting for Guffman trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Waiting for Guffman de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.