Waiting for Guffman
%
76

Waiting for Guffman

Nu kijken

Kijk Waiting for Guffman

Moeite met waar je nou Waiting for Guffman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Waiting for Guffman

Samenvatting

From Christopher Guest -- one of the creators and stars of the hilarious rock 'n' roll satire "This Is Spinal Tap" -- comes this "mockumentary" about the small-town community of Blaine, Missouri, as they prepare for the 150th anniversary of their town by putting on an elaborate stage play. Hoping to create a triumphant work, they pin their hopes and dreams on an outrageous former New York theater director who promises to deliver a famous Broadway producer in time for the premiere. Starring Christopher Guest ("Best in Show," "The Princess Bride"), Parker Posey ("Superman Returns," "A Mighty Wind"), Eugene Levy ("A Mighty Wind," the "American Pie" movies) and Catherine O'Hara ("Best in Show," "Beetlejuice"). 1997 Warner Bros. Entertainment Inc.

Waiting for Guffman

Wil je Waiting for Guffman kijken? De movie vanuit 1996 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Waiting for Guffman op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Waiting for Guffman met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Waiting for Guffman downloaden

Het downloaden van Waiting for Guffman is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Waiting for Guffman ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Waiting for Guffman streamen

Het streamen van Waiting for Guffman heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Waiting for Guffman online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Waiting for Guffman kijkt. Ideaal!

Waiting for Guffman torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Waiting for Guffman. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Waiting for Guffman trailer

Bekijk eerst even de trailer van Waiting for Guffman voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.