Christo: Walking on Water

Christo: Walking on Water

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Christo: Walking on Water

Moeite met waar je nou Christo: Walking on Water moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christo: Walking on Water

Samenvatting

Tien jaar na het overlijden van zijn vrouw en partner Jeanne-Claude, besluit de internationaal gerenommeerde kunstenaar Christo het kunstwerk te realiseren dat zij samen jaren eerder al voor ogen hadden: The Floating Piers. Christo geeft de filmmakers volledige toegang tot het proces, van de opkomst tot de voltooiing van zijn meest recente grootschalige kunstinstallatie. In het proces om het gigantische meesterwerk tot stand te brengen worden Christo en zijn team flink op de proef gesteld: ze worden geconfronteerd met logistieke nachtmerries, complexe botsingen tussen kunst en politiek en de pure, onpartijdige kracht van de natuur – gefilmd met adembenemende opnames vanuit de lucht en fly-on-the-wall camera’s. Terwijl Christo’s prachtige droom zich over het water uitrolt, charmeert zijn uitgesproken en temperamentvolle persoonlijkheid. De energieke en liefdevolle documentaire Christo: Walking on Water is een onnavolgbare reis naar Christo’s wereld, soms op het randje van het absurde.

Regisseur en acteurs

  • Andrey Paounov portrait

    Andrey Paounov

    Director

Trailers

Christo: Walking on Water

Veel gehoord over Christo: Walking on Water en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Christo: Walking on Water heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Christo: Walking on Water streamen

Wil je Christo: Walking on Water, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Christo: Walking on Water zelfs gratis kijken.

Christo: Walking on Water downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Christo: Walking on Water ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Christo: Walking on Water er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Christo: Walking on Water torrent

Op zoek naar een torrent van Christo: Walking on Water? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Christo: Walking on Water te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Christo: Walking on Water trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Christo: Walking on Water. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.