Christo: Walking on Water

Christo: Walking on Water

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Christo: Walking on Water

Moeite met waar je nou Christo: Walking on Water moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christo: Walking on Water

Bekijk nog 16 bronnen

Weten in welke bioscopen Christo: Walking on Water draait?

Samenvatting

Tien jaar na het overlijden van zijn vrouw en partner Jeanne-Claude, besluit de internationaal gerenommeerde kunstenaar Christo het kunstwerk te realiseren dat zij samen jaren eerder al voor ogen hadden: The Floating Piers. Christo geeft de filmmakers volledige toegang tot het proces, van de opkomst tot de voltooiing van zijn meest recente grootschalige kunstinstallatie. In het proces om het gigantische meesterwerk tot stand te brengen worden Christo en zijn team flink op de proef gesteld: ze worden geconfronteerd met logistieke nachtmerries, complexe botsingen tussen kunst en politiek en de pure, onpartijdige kracht van de natuur – gefilmd met adembenemende opnames vanuit de lucht en fly-on-the-wall camera’s. Terwijl Christo’s prachtige droom zich over het water uitrolt, charmeert zijn uitgesproken en temperamentvolle persoonlijkheid. De energieke en liefdevolle documentaire Christo: Walking on Water is een onnavolgbare reis naar Christo’s wereld, soms op het randje van het absurde.

Regisseur en acteurs

  • Andrey Paounov portrait

    Andrey Paounov

    Director

Trailers

Christo: Walking on Water

Benieuwd naar Christo: Walking on Water? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Christo: Walking on Water draait.

Christo: Walking on Water in de bioscoop

Christo: Walking on Water draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Christo: Walking on Water.

Christo: Walking on Water streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Christo: Walking on Water te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Christo: Walking on Water een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Christo: Walking on Water zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Christo: Walking on Water torrent

Op zoek naar een torrent van Christo: Walking on Water? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Christo: Walking on Water zonder zorgen.

Christo: Walking on Water downloaden

Als Christo: Walking on Water binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Christo: Walking on Water trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Christo: Walking on Water de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.