War for the Planet of the Apes
%
79

War for the Planet of the Apes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk War for the Planet of the Apes

Moeite met waar je nou War for the Planet of the Apes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor War for the Planet of the Apes

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Regisseur en acteurs

 • Matt Reeves portait

  Matt Reeves

  Director

 • Judy Greer portait

  Judy Greer

  Cornelia

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Colonel

 • Andy Serkis portait

  Andy Serkis

  Caesar

 • Max Lloyd-Jones portait

  Max Lloyd-Jones

  Blue Eyes

 • Ty Olsson portait

  Ty Olsson

  Rex

 • Terry Notary portait

  Terry Notary

  Rocket

 • Alessandro Juliani portait

  Alessandro Juliani

  Spear

 • Gabriel Chavarria portait

  Gabriel Chavarria

  Preacher

 • Chad Rook portait

  Chad Rook

  Boyle

 • Timothy Webber portait

  Timothy Webber

  Elder

 • Karin Konoval portait

  Karin Konoval

  Maurice

Trailers

War for the Planet of the Apes

Veel gehoord over War for the Planet of the Apes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt War for the Planet of the Apes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

War for the Planet of the Apes streamen

Wil je War for the Planet of the Apes, de movie met Judy Greer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je War for the Planet of the Apes zelfs gratis kijken.

War for the Planet of the Apes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je War for the Planet of the Apes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet War for the Planet of the Apes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

War for the Planet of the Apes torrent

Op zoek naar een torrent van War for the Planet of the Apes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van War for the Planet of the Apes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

War for the Planet of the Apes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van War for the Planet of the Apes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.