War for the Planet of the Apes
%
79

War for the Planet of the Apes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk War for the Planet of the Apes

Moeite met waar je nou War for the Planet of the Apes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor War for the Planet of the Apes

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Regisseur en acteurs

 • Matt Reeves portait

  Matt Reeves

  Director

 • Judy Greer portait

  Judy Greer

  Cornelia

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Colonel

 • Andy Serkis portait

  Andy Serkis

  Caesar

 • Max Lloyd-Jones portait

  Max Lloyd-Jones

  Blue Eyes

 • Ty Olsson portait

  Ty Olsson

  Rex

 • Terry Notary portait

  Terry Notary

  Rocket

 • Alessandro Juliani portait

  Alessandro Juliani

  Spear

 • Gabriel Chavarria portait

  Gabriel Chavarria

  Preacher

 • Chad Rook portait

  Chad Rook

  Boyle

 • Timothy Webber portait

  Timothy Webber

  Elder

 • Karin Konoval portait

  Karin Konoval

  Maurice

Trailers

War for the Planet of the Apes

Benieuwd naar War for the Planet of the Apes? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als War for the Planet of the Apes kunt bekijken.

War for the Planet of the Apes streamen

Wil je War for the Planet of the Apes streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je War for the Planet of the Apes gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

War for the Planet of the Apes downloaden

movies als War for the Planet of the Apes kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar War for the Planet of the Apes. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van War for the Planet of the Apes. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

War for the Planet of the Apes torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om War for the Planet of the Apes te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

War for the Planet of the Apes trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of War for the Planet of the Apes je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!