Weemoed & Wildernis
%
65

Weemoed & Wildernis

Kijk Weemoed & Wildernis

Moeite met waar je nou Weemoed & Wildernis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het eiland Tiengemeten is ooit op de zee veroverd en door mensen omgevormd tot vruchtbare landbouwgrond. In de jaren 90 werd besloten om van Tiengemeten weer wilde natuur te maken. Het maken van de plannen, het vinden van vervangende bedrijven voor de boeren en de financiering namen tien jaar in beslag. In 2006 werd begonnen met de herinrichting van het eiland. Asfaltwegen werden weggehaald, kreken werden gegraven, bomen werden gerooid en nieuwe bomen werden geplant, dijken werden opgehoogd of juist afgegraven. Digna Sinke volgt de veranderingen in het landschap over een periode van 13 jaar, terwijl ze ook terugblikt op de veranderingen in haar eigen leven. Het uiteindelijke thema van de film is tijdelijkheid en vergankelijkheid.

Regisseur en acteurs

  • Digna Sinke portrait

    Digna Sinke

    Director

Weemoed & Wildernis

Weemoed & Wildernis streamen

Weemoed & Wildernis streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Weemoed & Wildernis downloaden

Zin om Weemoed & Wildernis te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Weemoed & Wildernis te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Weemoed & Wildernis torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Weemoed & Wildernis makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Weemoed & Wildernis trailer

Wil je er zeker van zijn dat Weemoed & Wildernis jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.