Welcome Home

Welcome Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Welcome Home

Moeite met waar je nou Welcome Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Welcome Home

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Bryan en Cassie besluiten hun opgebrande huwelijk nog een kans te geven door een romantische villa op het Italiaanse platteland te huren. Cassie's aandacht wordt meteen getrokken door de knappe en intimiderende buurman Federico, iets waar Bryan zich bedreigd door voelt. Federico maakt gretig gebruik van Bryan's jaloezie om Cassie in te pakken en speelt de twee tegen elkaar uit. Langzaam raken Bryan en Cassie verstrikt in een prikkelend en gevaarlijk spel waarin Federico alle touwtjes in handen heeft.

Regisseur en acteurs

 • George Ratliff portrait

  George Ratliff

  Director

 • Emily Ratajkowski portrait

  Emily Ratajkowski

  Actor

 • Aaron Paul portrait

  Aaron Paul

  Actor

 • Riccardo Scamarcio portrait

  Riccardo Scamarcio

  Actor

Trailers

Welcome Home

Zin om Welcome Home lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De thriller movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Welcome Home te bekijken voor je op een rijtje.

Welcome Home downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Welcome Home downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Welcome Home. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Welcome Home er ook in SD heel goed uit.

Welcome Home streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Welcome Home net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Welcome Home hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Welcome Home helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Welcome Home torrent

Denk je dat je om Welcome Home te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Welcome Home trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Welcome Home de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.