Welcome to Marwen

Welcome to Marwen

Bekijk de trailer

Kijk Welcome to Marwen

Moeite met waar je nou Welcome to Marwen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Oscarwinnaar Robert Zemeckis (Forrest Gump, Flight, Cast Away) regisseert Steve Carrell in het ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen. Het scenario voor Welcome to Marwen is geschreven door Caroline Thompson en door Robert Zemeckis, die de film ook produceerde samen met Oscarwinnend producent Steve Starkey (Forrest Gump, Flight), Jack Rapke (Cast Away, Flight) en Cherylanne Martin (The Pacific, Flight) van Zemeckis' bij Universal ondergebrachte productiemaatschappij ImageMovers. Uitvoerend producenten zijn Jackie Levine en ook Jeff Malmberg, die in 2010 de aangrijpende documentaire maakte waarop de film is gebaseerd. Verder met o.a. Leslie Mann, Merrit Wever, Eiza González, Gwendolyn Christie, Janelle Monáe, Leslie Zemeckis, Diane Kruger en Neil Jackson.

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portait

  Robert Zemeckis

  Director

 • Steve Carell portait

  Steve Carell

  Mark Hogancamp

 • Leslie Mann portait

  Leslie Mann

  Nicol

 • Merritt Wever portait

  Merritt Wever

  Roberta

 • Janelle Monáe portait

  Janelle Monáe

  GI Julie

 • Diane Kruger portait

  Diane Kruger

  Deja Thoris

 • Falk Hentschel portait

  Falk Hentschel

  Hauptsturmführer Ludwig Topf

 • Eiza González portait

  Eiza González

  Caralala

 • Gwendoline Christie portait

  Gwendoline Christie

  Anna

 • Stefanie von Pfetten portait

  Stefanie von Pfetten

  Wendy

 • Leslie Zemeckis portait

  Leslie Zemeckis

  Suzette

 • Siobhan Williams portait

  Siobhan Williams

  Elsa

 • Neil Jackson portait

  Neil Jackson

  Kurt

Trailers

Welcome to Marwen

Op zoek naar Welcome to Marwen? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Welcome to Marwen streamen

Het streamen van movies als Welcome to Marwen heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Welcome to Marwen waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Welcome to Marwen dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Welcome to Marwen downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Welcome to Marwen te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Welcome to Marwen torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Welcome to Marwen trailer

Weet je nog niet zeker of Welcome to Marwen jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.