Welcome to Marwen

Welcome to Marwen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Welcome to Marwen

Moeite met waar je nou Welcome to Marwen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Welcome to Marwen

Samenvatting

Oscarwinnaar Robert Zemeckis (Forrest Gump, Flight, Cast Away) regisseert Steve Carrell in het ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen. Het scenario voor Welcome to Marwen is geschreven door Caroline Thompson en door Robert Zemeckis, die de film ook produceerde samen met Oscarwinnend producent Steve Starkey (Forrest Gump, Flight), Jack Rapke (Cast Away, Flight) en Cherylanne Martin (The Pacific, Flight) van Zemeckis' bij Universal ondergebrachte productiemaatschappij ImageMovers. Uitvoerend producenten zijn Jackie Levine en ook Jeff Malmberg, die in 2010 de aangrijpende documentaire maakte waarop de film is gebaseerd. Verder met o.a. Leslie Mann, Merrit Wever, Eiza González, Gwendolyn Christie, Janelle Monáe, Leslie Zemeckis, Diane Kruger en Neil Jackson.

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portait

  Robert Zemeckis

  Director

 • Steve Carell portait

  Steve Carell

  Mark Hogancamp

 • Leslie Mann portait

  Leslie Mann

  Nicol

 • Merritt Wever portait

  Merritt Wever

  Roberta

 • Janelle Monáe portait

  Janelle Monáe

  GI Julie

 • Diane Kruger portait

  Diane Kruger

  Deja Thoris

 • Falk Hentschel portait

  Falk Hentschel

  Hauptsturmführer Ludwig Topf

 • Eiza González portait

  Eiza González

  Caralala

 • Gwendoline Christie portait

  Gwendoline Christie

  Anna

 • Stefanie von Pfetten portait

  Stefanie von Pfetten

  Wendy

 • Leslie Zemeckis portait

  Leslie Zemeckis

  Suzette

 • Siobhan Williams portait

  Siobhan Williams

  Elsa

 • Neil Jackson portait

  Neil Jackson

  Kurt

Trailers

Welcome to Marwen

Benieuwd naar Welcome to Marwen? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Welcome to Marwen draait.

Welcome to Marwen in de bioscoop

Welcome to Marwen draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Welcome to Marwen.

Welcome to Marwen streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Welcome to Marwen te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Welcome to Marwen een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Welcome to Marwen zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Welcome to Marwen torrent

Op zoek naar een torrent van Welcome to Marwen? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Welcome to Marwen zonder zorgen.

Welcome to Marwen downloaden

Als Welcome to Marwen binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Welcome to Marwen trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Welcome to Marwen de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.