Western Arabs

Western Arabs

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Western Arabs

Moeite met waar je nou Western Arabs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Western Arabs

Samenvatting

De Deense regisseur Omar Shargawi toont in Western Arabs op intieme wijze de relatie met zijn vader Munir. Ze hebben elkaar nooit echt begrepen en de gemoederen lopen vaak hoog op. Munir vluchtte als een van de eerste Palestijnen naar Denemarken, strandde in Kopenhagen en ontmoette daar zijn Deense vrouw met wie hij drie kinderen kreeg. Omar bevindt zich nu tussen zijn Deense toekomst en zijn Palestijnse voorvaderen. Hoe gaat hij om met deze gespleten identiteit? En hoe komen Omar en zijn vader nader tot elkaar? Om deze vragen te beantwoorden besloot Omar twaalf jaar lang de camera op zichzelf en zijn familie te richten, waarbij geen emotie verhuld wordt. Via film communiceren Omar en Munir over de dingen die aan de eettafel niet besproken worden. Daarom castte Omar zijn vader ook in zijn eerdere fictiewerk. Nu is het tijd om weg te stappen van de fictieve allegorieën en hun ware aard aan elkaar te tonen. Ze lachen, worstelen en huilen samen. Zodoende geeft deze hybride documentaire een ongebreidelde blik op een vader-zoonrelatie. Western Arabs is een universeel document dat het verhaal van de twee hoofdpersonages overstijgt. Shargawi’s eerdere films werden vertoond op vele internationale festivals, waaronder Sundance en Rotterdam, waar hij een Tiger won. Western Arabs beleefde haar wereldpremière op de Berlinale 2019.

Regisseur en acteurs

  • Omar Shargawi portait

    Omar Shargawi

    Director

Trailers

Western Arabs

Wil je Western Arabs kijken? De movie van Omar Shargawi uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Western Arabs op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Western Arabs met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Western Arabs downloaden

Het downloaden van Western Arabs is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Western Arabs ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Western Arabs streamen

Het streamen van Western Arabs heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Western Arabs online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Western Arabs kijkt. Ideaal!

Western Arabs torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Western Arabs. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Western Arabs trailer

Bekijk eerst even de trailer van Western Arabs voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.