When Harry Met Sally
%
76

When Harry Met Sally

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk When Harry Met Sally

Moeite met waar je nou When Harry Met Sally moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor When Harry Met Sally

Samenvatting

Sally ontmoet toevallig Harry wanneer ze als pas afgestudeerden samen een autorit delen naar New York. Bij hun eerste ontmoeting is reeds duidelijk dat zij totaal van elkaar verschillen. Harry is het prototype van de mannelijke verleider die erop uit is zoveel mogelijk seksuele avontuurtjes te beleven maar Sally heeft een andere mening over de waarde van een zinvolle relatie. Wanneer ze uiteindelijk New York bereiken, nemen ze afscheid en wensen elkaar een gelukkige toekomst. Het lot brengt hen echter op onverwachte momenten weer bij elkaar. Harry is ondertussen door talrijke negatieve ervaringen met vrouwen een pessimist geworden en Sally's leven is professioneel zo stresserend dat ze geen tijd meer over heeft voor enige privacy ...

Regisseur en acteurs

 • Rob Reiner portrait

  Rob Reiner

  director

 • Harley Jane Kozak portrait

  Harley Jane Kozak

  actor

 • Michelle Nicastro portrait

  Michelle Nicastro

  actor

 • Lisa Jane Persky portrait

  Lisa Jane Persky

  actor

 • Steven Ford portrait

  Steven Ford

  actor

 • Bruno Kirby portrait

  Bruno Kirby

  actor

 • Carrie Fisher portrait

  Carrie Fisher

  actor

 • Meg Ryan portrait

  Meg Ryan

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

Trailers

When Harry Met Sally

Zin om When Harry Met Sally lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om When Harry Met Sally te bekijken voor je op een rijtje.

When Harry Met Sally downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je When Harry Met Sally downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van When Harry Met Sally. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet When Harry Met Sally er ook in SD heel goed uit.

When Harry Met Sally streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je When Harry Met Sally net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je When Harry Met Sally hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je When Harry Met Sally helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

When Harry Met Sally torrent

Denk je dat je om When Harry Met Sally te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

When Harry Met Sally trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of When Harry Met Sally de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.