Whitney

Whitney

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Whitney

Moeite met waar je nou Whitney moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Whitney

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De documentaire Whitney, over het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston, is geregisseerd door Oscar winnaar Kevin Macdonald (bekend van o.a. The Last King Of Scotland, Marley, Touching The Void). Met origineel materiaal en archiefbeelden geeft Macdonald een unieke kijk in haar leven, ondersteund door interviews met niet alleen de familie van Whitney, maar ook met verschillende mensen waarmee zij gedurende haar carrière omringd werd.

Regisseur en acteurs

  • Kevin Macdonald portait

    Kevin Macdonald

    Director

  • Whitney Houston portait

    Whitney Houston

    Herself (archive footage)

Trailers

Whitney

Veel gehoord over Whitney en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Whitney heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Whitney streamen

Wil je Whitney, de movie met Whitney Houston, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Whitney zelfs gratis kijken.

Whitney downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Whitney ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Whitney er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Whitney torrent

Op zoek naar een torrent van Whitney? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Whitney te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Whitney trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Whitney. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.