Whitney

Whitney

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Whitney

Moeite met waar je nou Whitney moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Whitney

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De documentaire Whitney, over het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston, is geregisseerd door Oscar winnaar Kevin Macdonald (bekend van o.a. The Last King Of Scotland, Marley, Touching The Void). Met origineel materiaal en archiefbeelden geeft Macdonald een unieke kijk in haar leven, ondersteund door interviews met niet alleen de familie van Whitney, maar ook met verschillende mensen waarmee zij gedurende haar carrière omringd werd.

Regisseur en acteurs

  • Kevin Macdonald portait

    Kevin Macdonald

    Director

  • Whitney Houston portait

    Whitney Houston

    Herself (archive footage)

Trailers

Whitney

Wil je Whitney kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Whitney streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Whitney niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Whitney zelfs gratis bekijken.

Whitney downloaden

Wil je Whitney ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Whitney overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Whitney torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Whitney is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Whitney trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Whitney de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.