Celle que vous croyez

Celle que vous croyez

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Celle que vous croyez

Moeite met waar je nou Celle que vous croyez moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Celle que vous croyez

Bekijk nog 25 bronnen

Weten in welke bioscopen Celle que vous croyez draait?

Samenvatting

Om haar geliefde Ludo te begluren creëert de vijftiger Claire een vals profiel op de sociale netwerken. Ze wordt Clara, een magnifieke jonge vrouw van 24. Alex, de beste vriend van Ludo, valt onmiddellijk voor haar. Dit zet een kettingreactie in gang, want Claire wordt op haar beurt wanhopig verliefd op hem. Alles speelt zich af in het virtuele, maar de gevoelens zijn echt. Een duizelingwekkend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer verward raken.

Regisseur en acteurs

 • Safy Nebbou portait

  Safy Nebbou

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Claire

 • Claude Perron portait

  Claude Perron

  Solange

 • Charles Berling portait

  Charles Berling

  Actor

 • Jules Houplain portait

  Jules Houplain

  Actor

 • François Civil portait

  François Civil

  Actor

 • Nicole Garcia portait

  Nicole Garcia

  Actor

 • Guillaume Gouix portait

  Guillaume Gouix

  Actor

 • Marie-Ange Casta portait

  Marie-Ange Casta

  Actor

 • Jules Gauzelin portrait

  Jules Gauzelin

  Tristan

 • Laurène Savart portrait

  Laurène Savart

  Actor

 • Angèle Humeau portrait

  Angèle Humeau

  Actor

Trailers

Celle que vous croyez

Benieuwd naar Celle que vous croyez? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Celle que vous croyez draait.

Celle que vous croyez in de bioscoop

Celle que vous croyez draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Celle que vous croyez.

Celle que vous croyez streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Celle que vous croyez te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Celle que vous croyez een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Celle que vous croyez zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Celle que vous croyez torrent

Op zoek naar een torrent van Celle que vous croyez? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Celle que vous croyez zonder zorgen.

Celle que vous croyez downloaden

Als Celle que vous croyez binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Celle que vous croyez trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Celle que vous croyez de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.