Widows

Widows

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Widows

Moeite met waar je nou Widows moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Widows

Samenvatting

From acclaimed director Steve McQueen (12 Years a Slave) and co-writer Gillian Flynn (Gone Girl) comes a blistering, modern-day thriller with a powerful ensemble cast! When four armed robbers are killed in a failed heist attempt, their widows—with nothing in common except a debt left by their dead husbands' criminal activities—take fate into their own hands to forge a future on their own terms.

Regisseur en acteurs

 • Steve McQueen portait

  Steve McQueen

  Director

 • Viola Davis portait

  Viola Davis

  Actor

 • Michelle Rodriguez portait

  Michelle Rodriguez

  Actor

 • Elizabeth Debicki portait

  Elizabeth Debicki

  Actor

 • Liam Neeson portait

  Liam Neeson

  Actor

 • Colin Farrell portait

  Colin Farrell

  Actor

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Actor

 • André Holland portait

  André Holland

  Actor

 • Daniel Kaluuya portait

  Daniel Kaluuya

  Actor

 • Cynthia Erivo portrait

  Cynthia Erivo

  Actor

 • Garret Dillahunt portait

  Garret Dillahunt

  Actor

 • Jacki Weaver portait

  Jacki Weaver

  Actor

 • Carrie Coon portait

  Carrie Coon

  Actor

Trailers

Widows

Benieuwd naar Widows? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Widows draait.

Widows in de bioscoop

Widows draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Widows.

Widows streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Widows te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Widows een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Widows zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Widows torrent

Op zoek naar een torrent van Widows? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Widows zonder zorgen.

Widows downloaden

Als Widows binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Widows trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Widows de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.