Wij
Bekijk de trailer

Kijk Wij

Moeite met waar je nou Wij moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wij

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Wij draait?

Samenvatting

Tijdens een lome zomer in een dorpje in de Nederlands-Belgische grensstreek, zoekt een groep van acht rebelse tieners naar vertier, seks en spanning. Hun avontuur begint idyllisch en ongericht. Ze stoken vuurtjes bij hun afgelegen honk, halen kattenkwaad uit en vozen met elkaar. Die kicks blijken niet genoeg. Hun oorspronkelijk lichtvoetige seksspelletjes veranderen allengs in professioneel verkochte pornofilmpjes, prostitutie en chantage. Hun speelse bestaan krijgt een duistere ondertoon en komt tot een halt wanneer er iets gruwelijk misgaat.

Regisseur en acteurs

  • rene eller portrait

    rene eller

    Director

Trailers

Wij

Benieuwd naar Wij? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Wij draait.

Wij in de bioscoop

Wij draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Wij.

Wij streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Wij te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Wij een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Wij zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Wij torrent

Op zoek naar een torrent van Wij? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Wij zonder zorgen.

Wij downloaden

Als Wij binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Wij trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Wij de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.