Wij

Wij

Bekijk de trailer

Kijk Wij

Moeite met waar je nou Wij moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tijdens een lome zomer in een dorpje in de Nederlands-Belgische grensstreek, zoekt een groep van acht rebelse tieners naar vertier, seks en spanning. Hun avontuur begint idyllisch en ongericht. Ze stoken vuurtjes bij hun afgelegen honk, halen kattenkwaad uit en vozen met elkaar. Die kicks blijken niet genoeg. Hun oorspronkelijk lichtvoetige seksspelletjes veranderen allengs in professioneel verkochte pornofilmpjes, prostitutie en chantage. Hun speelse bestaan krijgt een duistere ondertoon en komt tot een halt wanneer er iets gruwelijk misgaat.

Regisseur en acteurs

  • rene eller portrait

    rene eller

    Director

Trailers

Wij

Wij streamen

Wij streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Wij downloaden

Zin om Wij te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Wij te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Wij torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Wij makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Wij trailer

Wil je er zeker van zijn dat Wij jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.