Wild Rose

Wild Rose

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Wild Rose

Moeite met waar je nou Wild Rose moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wild Rose

Samenvatting

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan (Jessie Buckley) er al van om ​​naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen. Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn's kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.

Regisseur en acteurs

 • Tom Harper portait

  Tom Harper

  Director

 • Jessie Buckley portait

  Jessie Buckley

  Rose-Lynn Harlan

 • Sophie Okonedo portait

  Sophie Okonedo

  Susannah

 • Julie Walters portait

  Julie Walters

  Marion

 • Jamie Sives portait

  Jamie Sives

  Sam

 • James Harkness portrait

  James Harkness

  Elliot

 • Ashley Shelton portait

  Ashley Shelton

  Roanne

 • Kacey Musgraves portait

  Kacey Musgraves

  Actor

Trailers

Wild Rose

Benieuwd naar Wild Rose? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Wild Rose draait.

Wild Rose in de bioscoop

Wild Rose draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Wild Rose.

Wild Rose streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Wild Rose te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Wild Rose een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Wild Rose zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Wild Rose torrent

Op zoek naar een torrent van Wild Rose? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Wild Rose zonder zorgen.

Wild Rose downloaden

Als Wild Rose binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Wild Rose trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Wild Rose de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.