Winter Brothers
%
40

Winter Brothers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Winter Brothers

Moeite met waar je nou Winter Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Winter Brothers

Samenvatting

Hynur Pálmasons opvallende debuut speelt zich af in een vreemd, bijna apocalyptisch industrieel landschap, gefilmd in een woeste, surrealistische stijl. De excentrieke Emil en zijn oudere broer Johan zijn mijnwerkers in een afgelegen oord. Ze zijn loonslaven, werkend onder het constante, oorverdovende gezoem van de machines die ze bedienen.

Regisseur en acteurs

 • Hlynur Pálmason portrait

  Hlynur Pálmason

  Director

 • Lars Mikkelsen portait

  Lars Mikkelsen

  Actor

 • Anders Hove portait

  Anders Hove

  Actor

 • Victoria Carmen Sonne portait

  Victoria Carmen Sonne

  Anna

 • Elliott Crosset Hove portait

  Elliott Crosset Hove

  Emil

 • Peter Plaugborg portait

  Peter Plaugborg

  Actor

 • Stefan Mølholt portrait

  Stefan Mølholt

  Kalkarbejder

 • Simon Sears portrait

  Simon Sears

  Johan

 • Michael Brostrup portait

  Michael Brostrup

  Actor

 • Birgit Thøt Jensen portrait

  Birgit Thøt Jensen

  Actor

 • Jannik Jensen portrait

  Jannik Jensen

  Actor

Trailers

Winter Brothers

Benieuwd naar Winter Brothers? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Winter Brothers kunt bekijken.

Winter Brothers streamen

Wil je Winter Brothers streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Winter Brothers gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Winter Brothers downloaden

movies als Winter Brothers kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Winter Brothers. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Winter Brothers. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Winter Brothers torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Winter Brothers te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Winter Brothers trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Winter Brothers je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!