Winter Brothers
%
40

Winter Brothers

Bekijk de trailer

Kijk Winter Brothers

Moeite met waar je nou Winter Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hynur Pálmasons opvallende debuut speelt zich af in een vreemd, bijna apocalyptisch industrieel landschap, gefilmd in een woeste, surrealistische stijl. De excentrieke Emil en zijn oudere broer Johan zijn mijnwerkers in een afgelegen oord. Ze zijn loonslaven, werkend onder het constante, oorverdovende gezoem van de machines die ze bedienen.

Regisseur en acteurs

 • Hlynur Pálmason portrait

  Hlynur Pálmason

  Director

 • Lars Mikkelsen portait

  Lars Mikkelsen

  Actor

 • Anders Hove portait

  Anders Hove

  Actor

 • Victoria Carmen Sonne portait

  Victoria Carmen Sonne

  Anna

 • Elliott Crosset Hove portait

  Elliott Crosset Hove

  Emil

 • Peter Plaugborg portait

  Peter Plaugborg

  Actor

 • Stefan Mølholt portrait

  Stefan Mølholt

  Kalkarbejder

 • Simon Sears portrait

  Simon Sears

  Johan

 • Michael Brostrup portait

  Michael Brostrup

  Actor

 • Birgit Thøt Jensen portrait

  Birgit Thøt Jensen

  Actor

 • Jannik Jensen portrait

  Jannik Jensen

  Actor

Trailers

Winter Brothers

Wil je Winter Brothers kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Winter Brothers streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Winter Brothers niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Winter Brothers zelfs gratis bekijken.

Winter Brothers downloaden

Wil je Winter Brothers ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Winter Brothers overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Winter Brothers torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Winter Brothers is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Winter Brothers trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Winter Brothers de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.