Winter Brothers (Previously Unreleased)
%
40

Winter Brothers (Previously Unreleased)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Winter Brothers (Previously Unreleased)

Moeite met waar je nou Winter Brothers (Previously Unreleased) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Winter Brothers (Previously Unreleased)

Samenvatting

Hynur Pálmasons opvallende debuut speelt zich af in een vreemd, bijna apocalyptisch industrieel landschap, gefilmd in een woeste, surrealistische stijl. De excentrieke Emil en zijn oudere broer Johan zijn mijnwerkers in een afgelegen oord. Ze zijn loonslaven, werkend onder het constante, oorverdovende gezoem van de machines die ze bedienen. De mijnwerkers wonen in prefab-schuren en brengen hun dagen door jagend op alleenstaande vrouwen in de stad, en kijkend naar een instructievideo over het afvuren van een antiek geweer. Weinig nemen notie van Emil totdat hij wordt verdacht van het veroorzaken van de ernstige ziekte van een collega, wat leidt tot zijn verbanning. Als Emil steeds meer de greep op de werkelijkheid verliest, schakelt ook de film over naar hallucinerende scènes die ons in de schoenen van de neurotische Emil plaatsen. Een industriële soundscape begeleidt dit portret van een man gevangen in een meedogenloos isolement. Winter Brothers is op analoge 16mm-beelden geschoten, in een bijna vierkant 5:3 ratio. De film speelt zich af in Denemarken, waar de IJslandse regisseur woont, maar de harde omstandigheden waaronder de mijnwerkers moeten werken kunnen overal plaatsvinden waar misbruik wordt gemaakt van de machtelozen. Die scherpe politieke kant heeft de film ook, maar bovenal geeft beeldend kunstenaar/fotograaf Pálmason een indrukwekkend visitekaartje af: met zijn wilde, onverschrokken esthetiek en oog voor details heeft hij zich flink in de kijker gespeeld. Winter Brothers, met o.a. Lars Mikkelsen, won al vele prijzen, waaronder de Junior Jury Award, de Europa Cinemas Label-prijs en de prijs voor de beste acteur op het Filmfestival van Locarno en de New Talent Grand Pix op CPH Pix.

Regisseur en acteurs

 • Hlynur Pálmason portrait

  Hlynur Pálmason

  Director

 • Lars Mikkelsen portait

  Lars Mikkelsen

  Actor

 • Anders Hove portait

  Anders Hove

  Actor

 • Victoria Carmen Sonne portait

  Victoria Carmen Sonne

  Anna

 • Elliott Crosset Hove portait

  Elliott Crosset Hove

  Emil

 • Peter Plaugborg portait

  Peter Plaugborg

  Actor

 • Stefan Mølholt portrait

  Stefan Mølholt

  Kalkarbejder

 • Simon Sears portrait

  Simon Sears

  Johan

 • Michael Brostrup portait

  Michael Brostrup

  Actor

 • Birgit Thøt Jensen portrait

  Birgit Thøt Jensen

  Actor

 • Jannik Jensen portrait

  Jannik Jensen

  Actor

Trailers

Winter Brothers (Previously Unreleased)

Benieuwd naar Winter Brothers (Previously Unreleased)? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Winter Brothers (Previously Unreleased) kunt bekijken.

Winter Brothers (Previously Unreleased) streamen

Wil je Winter Brothers (Previously Unreleased) streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Winter Brothers (Previously Unreleased) gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Winter Brothers (Previously Unreleased) downloaden

movies als Winter Brothers (Previously Unreleased) kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Winter Brothers (Previously Unreleased). Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Winter Brothers (Previously Unreleased). De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Winter Brothers (Previously Unreleased) torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Winter Brothers (Previously Unreleased) te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Winter Brothers (Previously Unreleased) trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Winter Brothers (Previously Unreleased) je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!