Wiplala
%
60

Wiplala

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Wiplala

Moeite met waar je nou Wiplala moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wiplala

Bekijk nog 16 bronnen

Samenvatting

Annie M.G. Schmidts WIPLALA is een vrolijke avonturenfilm voor de hele familie over een 10 cm groot mannetje uit een land waar iedereen kan toveren, al noemen ze het daar tinkelen. Wiplala kan echter niet zo goed tinkelen, daarom besluit hij het land te verlaten. Kruipend door een hele lange gang belandt hij in de keukenkast van de familie Blom. Meneer Blom, de vader van dit eenoudergezin, heeft weinig tijd en aandacht voor zijn kinderen, de verlegen Johannes van negen jaar en de zelfstandige twaalfjarige Nella Della. Wanneer Johannes per toeval Wiplala in de keuken achter een pot pindakaas vindt is hij blij iets voor zichzelf te hebben, maar het lukt hem niet lang zijn vondst voor de rest van het gezin verborgen te houden. Nella Della vindt het kleine mannetje wel interessant en spannend, maar meneer Blom gelooft helemaal niet in tinkelende kleine mannetjes. Totdat Wiplala per ongeluk de hele familie in een restaurant klein tinkelt. Als hij niet in staat blijkt te zijn ze weer groot te maken begint een spannend avontuur van hele kleine mensen in een hele grote wereld.

Regisseur en acteurs

 • Tim Oliehoek portait

  Tim Oliehoek

  Director

 • Géza Weisz portait

  Géza Weisz

  Actor

 • Sasha Mylanus portrait

  Sasha Mylanus

  Actor

 • Gabbi Lieve van Waveren portrait

  Gabbi Lieve van Waveren

  Actor

 • Kee Ketelaar portrait

  Kee Ketelaar

  Actor

 • Marjan Luif portait

  Marjan Luif

  Actor

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Actor

 • Cas Jansen portait

  Cas Jansen

  Actor

 • Hans Kesting portait

  Hans Kesting

  Actor

Trailers

Wiplala

Benieuwd naar Wiplala? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Wiplala kunt bekijken.

Wiplala streamen

Wil je Wiplala streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Wiplala gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Wiplala downloaden

movies als Wiplala kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Wiplala. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Wiplala. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Wiplala torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Wiplala te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Wiplala trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Wiplala je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!