Wiplala
%
60

Wiplala

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Wiplala

Moeite met waar je nou Wiplala moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wiplala

Bekijk nog 16 bronnen

Weten in welke bioscopen Wiplala draait?

Samenvatting

Het kleine mannetje Wiplala "tinkelt" de familie Blom net zo klein als hijzelf. Hij is alleen vergeten hoe hij ze weer groter kan maken en dat is de start van een spannend avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Tim Oliehoek portait

  Tim Oliehoek

  Director

 • Géza Weisz portait

  Géza Weisz

  Actor

 • Sasha Mylanus portrait

  Sasha Mylanus

  Actor

 • Gabbi Lieve van Waveren portrait

  Gabbi Lieve van Waveren

  Actor

 • Kee Ketelaar portrait

  Kee Ketelaar

  Actor

 • Marjan Luif portait

  Marjan Luif

  Actor

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Actor

 • Cas Jansen portait

  Cas Jansen

  Actor

 • Hans Kesting portait

  Hans Kesting

  Actor

Trailers

Wiplala

Benieuwd naar Wiplala? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Wiplala draait.

Wiplala in de bioscoop

Wiplala draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Wiplala.

Wiplala streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Wiplala te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Wiplala een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Wiplala zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Wiplala torrent

Op zoek naar een torrent van Wiplala? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Wiplala zonder zorgen.

Wiplala downloaden

Als Wiplala binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Wiplala trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Wiplala de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.