Wiplala
%
60

Wiplala

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Wiplala

Moeite met waar je nou Wiplala moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wiplala

Bekijk nog 17 bronnen

Samenvatting

Het kleine mannetje Wiplala "tinkelt" de familie Blom net zo klein als hijzelf. Hij is alleen vergeten hoe hij ze weer groter kan maken en dat is de start van een spannend avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Tim Oliehoek portait

  Tim Oliehoek

  Director

 • Géza Weisz portait

  Géza Weisz

  Actor

 • Sasha Mylanus portrait

  Sasha Mylanus

  Actor

 • Gabbi Lieve van Waveren portrait

  Gabbi Lieve van Waveren

  Actor

 • Kee Ketelaar portrait

  Kee Ketelaar

  Actor

 • Marjan Luif portait

  Marjan Luif

  Actor

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Actor

 • Cas Jansen portait

  Cas Jansen

  Actor

 • Hans Kesting portait

  Hans Kesting

  Actor

Trailers

Wiplala

Veel gehoord over Wiplala en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Wiplala heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Wiplala streamen

Wil je Wiplala, de movie met Géza Weisz, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Wiplala zelfs gratis kijken.

Wiplala downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Wiplala ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Wiplala er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Wiplala torrent

Op zoek naar een torrent van Wiplala? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Wiplala te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Wiplala trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Wiplala. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.