Woman at War
%
74

Woman at War

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Woman at War

Moeite met waar je nou Woman at War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Woman at War

Bekijk nog 7 bronnen

Weten in welke bioscopen Woman at War draait?

Samenvatting

Halla is een vijftigjarige, onafhankelijke vrouw met een missie. In haar eentje verklaart ze de oorlog aan de lokale aluminiumindustrie. Ze is bereid alles te riskeren om de ongerepte IJslandse hooglanden te beschermen die ze liefheeft… tot een weeskind onverwacht haar leven op zijn kop zet.

Regisseur en acteurs

 • Benedikt Erlingsson portait

  Benedikt Erlingsson

  Director

 • Halldóra Geirharðsdóttir portait

  Halldóra Geirharðsdóttir

  Halla / Ása

 • Jóhann Sigurðarson portait

  Jóhann Sigurðarson

  Sveinbjörn

 • Juan Camillo Roman Estrada portrait

  Juan Camillo Roman Estrada

  Juan Camillo

 • Thorir Sæmundsson portrait

  Thorir Sæmundsson

  Baldvin

Trailers

Woman at War

Benieuwd naar Woman at War? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Woman at War draait.

Woman at War in de bioscoop

Woman at War draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Woman at War.

Woman at War streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Woman at War te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Woman at War een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Woman at War zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Woman at War torrent

Op zoek naar een torrent van Woman at War? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Woman at War zonder zorgen.

Woman at War downloaden

Als Woman at War binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Woman at War trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Woman at War de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.