Woman at War
%
74

Woman at War

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Woman at War

Moeite met waar je nou Woman at War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Woman at War

Samenvatting

Halla is een vijftigjarige, onafhankelijke vrouw met een missie. In haar eentje verklaart ze de oorlog aan de lokale aluminiumindustrie. Ze is bereid alles te riskeren om de ongerepte IJslandse hooglanden te beschermen die ze liefheeft… tot een weeskind onverwacht haar leven op zijn kop zet.

Regisseur en acteurs

 • Benedikt Erlingsson portait

  Benedikt Erlingsson

  Director

 • Halldóra Geirharðsdóttir portait

  Halldóra Geirharðsdóttir

  Halla / Ása

 • Jóhann Sigurðarson portait

  Jóhann Sigurðarson

  Sveinbjörn

 • Juan Camillo Roman Estrada portrait

  Juan Camillo Roman Estrada

  Juan Camillo

 • Thorir Sæmundsson portrait

  Thorir Sæmundsson

  Baldvin

Trailers

Woman at War

Woman at War streamen

Woman at War streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Woman at War downloaden

Zin om Woman at War te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Woman at War te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Woman at War torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Woman at War makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Woman at War trailer

Wil je er zeker van zijn dat Woman at War jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.