Wonder Woman
%
95

Wonder Woman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Wonder Woman

Moeite met waar je nou Wonder Woman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wonder Woman

Bekijk nog 4 bronnen

Weten in welke bioscopen Wonder Woman draait?

Samenvatting

Before she was Wonder Woman, she was Diana, princess of the Amazons, trained to be an unconquerable warrior. Raised on a sheltered island paradise, when an American pilot crashes on their shores and tells of a massive conflict raging in the outside world, Diana leaves her home, convinced she can stop the threat. Fighting alongside man in a war to end all wars, Diana will discover her full powers…and her true destiny.

Regisseur en acteurs

 • Patty Jenkins portait

  Patty Jenkins

  Director

 • Gal Gadot portait

  Gal Gadot

  Diana Prince / Wonder Woman

 • Chris Pine portait

  Chris Pine

  Steve Trevor

 • Robin Wright portait

  Robin Wright

  General Antiope

 • Connie Nielsen portait

  Connie Nielsen

  Queen Hippolyta

 • Lucy Davis portait

  Lucy Davis

  Etta Candy

 • Florence Kasumba portait

  Florence Kasumba

  Senator Acantha

 • Lisa Loven Kongsli portrait

  Lisa Loven Kongsli

  Menalippe

 • Samantha Jo portait

  Samantha Jo

  Euboea

 • Eleanor Matsuura portait

  Eleanor Matsuura

  Epione

 • Georgina Armstrong portrait

  Georgina Armstrong

  Amazon Warrior

 • Flor Ferraco portrait

  Flor Ferraco

  Factory Worker

 • Emily Carey portrait

  Emily Carey

  Young Diana

 • Lora Moss portrait

  Lora Moss

  Belgium Peasant

 • Matt Townsend portait

  Matt Townsend

  Returning Wounded Soldier

Trailers

Wonder Woman

Benieuwd naar Wonder Woman? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Wonder Woman draait.

Wonder Woman in de bioscoop

Wonder Woman draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Wonder Woman.

Wonder Woman streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Wonder Woman te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Wonder Woman een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Wonder Woman zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Wonder Woman torrent

Op zoek naar een torrent van Wonder Woman? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Wonder Woman zonder zorgen.

Wonder Woman downloaden

Als Wonder Woman binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Wonder Woman trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Wonder Woman de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.