Working Woman

Working Woman

Bekijk de trailer

Kijk Working Woman

Moeite met waar je nou Working Woman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 22-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

De 30-jarige Orna woont met haar man en twee kinderen in Jeruzalem. Haar man heeft net een restaurant geopend en financieel hebben ze het niet breed. Als ze een kans krijgt op een nieuwe sales baan bij een projectontwikkelaar, grijpt ze deze met beide handen aan. Ze heeft niet veel ervaring maar ze is hardwerkend en vindingrijk. Al gauw valt ze op bij haar baas Benny en krijgt ze promotie en een bonus. Benny vindt haar leuk en maakt op kantoor telkens speelse avances. Ze weet deze steeds af te wimpelen en richt zich op haar werk. Maar dan vliegen ze voor zaken naar Parijs en na een succesvolle deal benadert Benny haar in de hotelkamer. Orna's leven staat op zijn kop. Ze heeft de baan nodig maar begint haar eigenwaarde kwijt te raken. Haar man vermoedt ook dat er meer aan de hand is. Ze moet weer controle krijgen over haar eigen leven en ze besluit het op haar manier op te lossen..

Regisseur en acteurs

 • Michal Aviad portrait

  Michal Aviad

  Director

 • Liron Ben-Shlush portrait

  Liron Ben-Shlush

  Orna Haviv

 • Menashe Noy portait

  Menashe Noy

  Benny

 • Oshri Cohen portait

  Oshri Cohen

  Ofer

Trailers

Working Woman

Op zoek naar Working Woman? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Working Woman streamen

Het streamen van movies als Working Woman heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Working Woman waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Working Woman dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Working Woman downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Working Woman te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Working Woman torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Working Woman trailer

Weet je nog niet zeker of Working Woman jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.