Working Woman

Working Woman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Working Woman

Moeite met waar je nou Working Woman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Working Woman

Bekijk nog 16 bronnen

Weten in welke bioscopen Working Woman draait?

Samenvatting

Orna woont met haar man en kinderen in Jeruzalem. Haar man heeft net een restaurant geopend en financieel hebben ze het niet breed. Als ze een kans krijgt op een baan bij een project ontwikkelaar, grijpt ze deze met beide handen aan. Ze werkt hard en al gauw valt ze op bij haar baas Benny. Ze weet zijn speelse avances steeds af te wimpelen maar na een geslaagde zakenreis benadert hij haar in de hotelkamer. Orna's leven staat op zijn kop. Ze heeft de baan nodig maar begint haar eigenwaarde kwijt te raken. Ze moet weer controle krijgen over haar eigen leven en ze besluit het op haar manier op te lossen..

Regisseur en acteurs

 • Michal Aviad portrait

  Michal Aviad

  Director

 • Liron Ben-Shlush portrait

  Liron Ben-Shlush

  Orna Haviv

 • Menashe Noy portait

  Menashe Noy

  Benny

 • Oshri Cohen portait

  Oshri Cohen

  Ofer

Trailers

Working Woman

Benieuwd naar Working Woman? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Working Woman draait.

Working Woman in de bioscoop

Working Woman draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Working Woman.

Working Woman streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Working Woman te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Working Woman een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Working Woman zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Working Woman torrent

Op zoek naar een torrent van Working Woman? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Working Woman zonder zorgen.

Working Woman downloaden

Als Working Woman binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Working Woman trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Working Woman de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.