Wuthering Heights
%
61

Wuthering Heights

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Wuthering Heights

Moeite met waar je nou Wuthering Heights moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wuthering Heights

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De jonge Heathcliff wordt opgenomen in de familie Earnshaw. Hij moet zich staande houden in een weerbarstige omgeving. Heathcliff voelt zich sterk aangetrokken tot dochter Catherine, die hem de mooie kanten van het ruige plattelandsleven toont. Er groeit een stille, hevige verliefdheid tussen hen. Maar Heathcliff blijft een buitenbeentje. Zelfs Catherine kan zich niet aan hem overgeven. Als hij jaren later als welgestelde heer terugkeert, probeert hij Catherine opnieuw voor zich te winnen. Hun verboden liefde groeit uit tot een obsessie.

Regisseur en acteurs

 • Andrea Arnold portait

  Andrea Arnold

  Director

 • Kaya Scodelario portait

  Kaya Scodelario

  Catherine Earnshaw

 • James Northcote portait

  James Northcote

  Edgar Linton

 • Amy Wren portait

  Amy Wren

  Frances

 • Nichola Burley portait

  Nichola Burley

  Isabella Linton

 • Steve Evets portait

  Steve Evets

  Joseph

 • James Howson portrait

  James Howson

  Heathcliff

 • Oliver Milburn portait

  Oliver Milburn

  Mr. Linton

 • Paul Hilton portrait

  Paul Hilton

  Mr. Earnshaw

 • Shannon Beer portrait

  Shannon Beer

  Young Cathy

Trailers

Wuthering Heights

Zin om Wuthering Heights lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Wuthering Heights te bekijken voor je op een rijtje.

Wuthering Heights downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Wuthering Heights downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Wuthering Heights. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Wuthering Heights er ook in SD heel goed uit.

Wuthering Heights streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Wuthering Heights net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Wuthering Heights hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Wuthering Heights helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Wuthering Heights torrent

Denk je dat je om Wuthering Heights te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Wuthering Heights trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Wuthering Heights de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.