Wuthering Heights
%
61

Wuthering Heights

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Wuthering Heights

Moeite met waar je nou Wuthering Heights moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wuthering Heights

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De jonge Heathcliff wordt opgenomen in de familie Earnshaw. Hij moet zich staande houden in een weerbarstige omgeving. Heathcliff voelt zich sterk aangetrokken tot dochter Catherine, die hem de mooie kanten van het ruige plattelandsleven toont. Er groeit een stille, hevige verliefdheid tussen hen. Maar Heathcliff blijft een buitenbeentje. Zelfs Catherine kan zich niet aan hem overgeven. Als hij jaren later als welgestelde heer terugkeert, probeert hij Catherine opnieuw voor zich te winnen. Hun verboden liefde groeit uit tot een obsessie.

Regisseur en acteurs

 • Andrea Arnold portait

  Andrea Arnold

  Director

 • Kaya Scodelario portait

  Kaya Scodelario

  Catherine Earnshaw

 • James Northcote portait

  James Northcote

  Edgar Linton

 • Amy Wren portait

  Amy Wren

  Frances

 • Nichola Burley portait

  Nichola Burley

  Isabella Linton

 • Steve Evets portait

  Steve Evets

  Joseph

 • James Howson portrait

  James Howson

  Heathcliff

 • Oliver Milburn portait

  Oliver Milburn

  Mr. Linton

 • Paul Hilton portrait

  Paul Hilton

  Mr. Earnshaw

 • Shannon Beer portrait

  Shannon Beer

  Young Cathy

Trailers

Wuthering Heights

Benieuwd naar Wuthering Heights? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Wuthering Heights kunt bekijken.

Wuthering Heights streamen

Wil je Wuthering Heights streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Wuthering Heights gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Wuthering Heights downloaden

movies als Wuthering Heights kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Wuthering Heights. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Wuthering Heights. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Wuthering Heights torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Wuthering Heights te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Wuthering Heights trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Wuthering Heights je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!