X-Men: Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix

Bekijk de trailer

Kijk X-Men: Dark Phoenix

Moeite met waar je nou X-Men: Dark Phoenix moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters, Jean Grey als ze in de iconische Dark Phoenix verandert. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen. X-Men: Dark Phoenix is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. De mutantenfamilie die we hebben leren kennen, en waar we van zijn gaan houden, komt nu oog in oog te staan met hun gevaarlijkste vijand ooit... één van hen zelf.

Regisseur en acteurs

 • Simon Kinberg portait

  Simon Kinberg

  Director

 • Sophie Turner portait

  Sophie Turner

  Jean Grey / Dark Phoenix

 • James McAvoy portait

  James McAvoy

  Charles Xavier / Professor X

 • Michael Fassbender portait

  Michael Fassbender

  Erik Lensherr / Magneto

 • Jessica Chastain portait

  Jessica Chastain

  Lilandra Neramani

 • Jennifer Lawrence portait

  Jennifer Lawrence

  Raven Darkholme / Mystique

 • Nicholas Hoult portait

  Nicholas Hoult

  Hank McCoy / Beast

 • Evan Peters portait

  Evan Peters

  Peter Maximoff / Quicksilver

 • Tye Sheridan portait

  Tye Sheridan

  Scott Summers / Cyclops

 • Kodi Smit-McPhee portait

  Kodi Smit-McPhee

  Kurt Wagner / Nightcrawler

 • Alexandra Shipp portait

  Alexandra Shipp

  Ororo Munroe / Storm

 • Lamar Johnson portait

  Lamar Johnson

  Actor

Trailers

X-Men: Dark Phoenix

Benieuwd naar X-Men: Dark Phoenix? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als X-Men: Dark Phoenix kunt bekijken.

X-Men: Dark Phoenix streamen

Wil je X-Men: Dark Phoenix streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je X-Men: Dark Phoenix gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

X-Men: Dark Phoenix downloaden

movies als X-Men: Dark Phoenix kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar X-Men: Dark Phoenix. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van X-Men: Dark Phoenix. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

X-Men: Dark Phoenix torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om X-Men: Dark Phoenix te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

X-Men: Dark Phoenix trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of X-Men: Dark Phoenix je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!