X-Men: Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk X-Men: Dark Phoenix

Moeite met waar je nou X-Men: Dark Phoenix moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor X-Men: Dark Phoenix

Bekijk nog 107 bronnen

Weten in welke bioscopen X-Men: Dark Phoenix draait?

Samenvatting

Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters, Jean Grey als ze in de iconische Dark Phoenix verandert. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen. X-Men: Dark Phoenix is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. De mutantenfamilie die we hebben leren kennen, en waar we van zijn gaan houden, komt nu oog in oog te staan met hun gevaarlijkste vijand ooit... één van hen zelf.

Regisseur en acteurs

 • Simon Kinberg portait

  Simon Kinberg

  Director

 • Sophie Turner portait

  Sophie Turner

  Jean Grey / Dark Phoenix

 • James McAvoy portait

  James McAvoy

  Charles Xavier / Professor X

 • Michael Fassbender portait

  Michael Fassbender

  Erik Lensherr / Magneto

 • Jessica Chastain portait

  Jessica Chastain

  Lilandra Neramani

 • Jennifer Lawrence portait

  Jennifer Lawrence

  Raven Darkholme / Mystique

 • Nicholas Hoult portait

  Nicholas Hoult

  Hank McCoy / Beast

 • Evan Peters portait

  Evan Peters

  Peter Maximoff / Quicksilver

 • Tye Sheridan portait

  Tye Sheridan

  Scott Summers / Cyclops

 • Kodi Smit-McPhee portait

  Kodi Smit-McPhee

  Kurt Wagner / Nightcrawler

 • Alexandra Shipp portait

  Alexandra Shipp

  Ororo Munroe / Storm

 • Lamar Johnson portait

  Lamar Johnson

  Actor

Trailers

X-Men: Dark Phoenix

Benieuwd naar X-Men: Dark Phoenix? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar X-Men: Dark Phoenix draait.

X-Men: Dark Phoenix in de bioscoop

X-Men: Dark Phoenix draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor X-Men: Dark Phoenix.

X-Men: Dark Phoenix streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra X-Men: Dark Phoenix te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat X-Men: Dark Phoenix een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je X-Men: Dark Phoenix zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

X-Men: Dark Phoenix torrent

Op zoek naar een torrent van X-Men: Dark Phoenix? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je X-Men: Dark Phoenix zonder zorgen.

X-Men: Dark Phoenix downloaden

Als X-Men: Dark Phoenix binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

X-Men: Dark Phoenix trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of X-Men: Dark Phoenix de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.