Y tu mamá también
%
77

Y tu mamá también

Nu kijken

Kijk Y tu mamá también

Moeite met waar je nou Y tu mamá también moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Y tu mamá también

Samenvatting

Nu hun beider vriendinnen op vakantie zijn in Europa, hopen de upper-class tieners Julio en Tenoch op een vrijgevochten zomer vol plezier, drank en vrijblijvende seks. Tijdens een huwelijksfeest ontmoeten ze de 28-jarige Luisa, de echtgenote van Tenochs saaie neef. Ze proberen haar te overhalen hen te vergezellen op een trip naar Boca del Cielo, een paradijselijke plek die volgens hen aan de kust ligt, maar die ze zelf hebben verzonnen. Tot hun verbazing hapt de verveelde Luisa toe: ze gaat met hen mee. Maar onderweg is de seksuele spanning algauw zo te snijden dat de vriendschap van de twee jongens op het spel komt te staan...

Regisseur en acteurs

 • Alfonso Cuarón portait

  Alfonso Cuarón

  Director

 • Gael García Bernal portait

  Gael García Bernal

  Julio Zapata

 • Diego Luna portait

  Diego Luna

  Tenoch Iturbide

 • Ana López Mercado portrait

  Ana López Mercado

  Ana Morelos

 • Maribel Verdú portait

  Maribel Verdú

  Luisa Cortés

Y tu mamá también

Wil je Y tu mamá también kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2001 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Y tu mamá también streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Y tu mamá también niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Y tu mamá también zelfs gratis bekijken.

Y tu mamá también downloaden

Wil je Y tu mamá también ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Y tu mamá también overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Y tu mamá también torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Y tu mamá también is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Y tu mamá también trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Y tu mamá también de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.