Yamla Pagla Deewana 2
%
34

Yamla Pagla Deewana 2

Nu kijken

Kijk Yamla Pagla Deewana 2

Moeite met waar je nou Yamla Pagla Deewana 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Yamla Pagla Deewana 2

Samenvatting

In this Bollywood follow up, fake guru Yamla Baba and his son continue their hilarious con game, this time in Canada, Banaras and even the U.K.

Regisseur en acteurs

 • Sangeeth Sivan portrait

  Sangeeth Sivan

  Director

 • Dharmendra portait

  Dharmendra

  Dharam Singh Dhillon / Dharam Oberoi / Yamla Baba

 • Sunny Deol portait

  Sunny Deol

  Paramveer Singh Dhillon

 • Bobby Deol portait

  Bobby Deol

  Gajodhar Singh / Prem Oberoi / Q. Oberoi

 • Anupam Kher portait

  Anupam Kher

  Joginder Armstrong / Dude G.

 • Johnny Lever portait

  Johnny Lever

  Bunty

 • Neha Sharma portait

  Neha Sharma

  Suman Khanna

 • Kristina Akheeva portrait

  Kristina Akheeva

  Reet Khanna

 • Annu Kapoor portait

  Annu Kapoor

  Sir Yograj Khanna

 • Sucheta Khanna portrait

  Sucheta Khanna

  Babli

 • Firoz Khan portrait

  Firoz Khan

  Sikh Inspector in London (credited as Arjun)

Yamla Pagla Deewana 2

Zin om Yamla Pagla Deewana 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Yamla Pagla Deewana 2 te bekijken voor je op een rijtje.

Yamla Pagla Deewana 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Yamla Pagla Deewana 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Yamla Pagla Deewana 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Yamla Pagla Deewana 2 er ook in SD heel goed uit.

Yamla Pagla Deewana 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Yamla Pagla Deewana 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Yamla Pagla Deewana 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Yamla Pagla Deewana 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Yamla Pagla Deewana 2 torrent

Denk je dat je om Yamla Pagla Deewana 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Yamla Pagla Deewana 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Yamla Pagla Deewana 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.