Yanks
%
64

Yanks

Nu kijken

Kijk Yanks

Moeite met waar je nou Yanks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Yanks

Samenvatting

Het is nog voor de inval in Europa wanneer de in Engeland gestationeerde Amerikaanse soldaten vertier zoeken onder de voornamelijk vrouwelijke bevolking. De jonge vrouwen Helen, Mollie en Jean raken tot over hun oren verliefd op een drietal Amerikanen en ze trekken met elkaar op, totdat de oorlog de drie koppels ruw uit elkaar haalt.

Yanks

Yanks streamen

Yanks streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Yanks downloaden

Zin om Yanks te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Yanks te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Yanks torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Yanks makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Yanks trailer

Wil je er zeker van zijn dat Yanks jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.