Yateem
%
63

Yateem

Kijk Yateem

Moeite met waar je nou Yateem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When Inspector Yadav (Kulbhushan Kharbanda) shoots down a criminal couple in the line of duty, his heart goes out to their orphaned baby son Krishna. He adopts the child, who grows up with Yadav's own daughter, Gauri (Farha). As they grow up, Krishna (Sunny Deol) and Gauri fall in love - but an obstacle is looming in their path in the form of Yadav's young second wife (Sujata Mehta), who is attracted to the handsome Krishna, and in her jealousy proceeds to do all she can to destroy the young couple's chances of happiness.

Yateem

Yateem streamen

Yateem streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Yateem downloaden

Zin om Yateem te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Yateem te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Yateem torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Yateem makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Yateem trailer

Wil je er zeker van zijn dat Yateem jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.