Today I Do
%
63

Today I Do

Nu kijken

Kijk Today I Do

Moeite met waar je nou Today I Do moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Today I Do

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Busy chocolatier Charlotte has left her boyfriend James at the altar three times and now she needs to prove to him that she really does want to marry him. Things are complicated when James’ ex-girlfriend Nicole, who is also the owner of Chocolate Monthly Magazine, arrives on the scene and says she wants him back.

Regisseur en acteurs

 • Christie Will portait

  Christie Will

  Director

 • Jen Lilley portait

  Jen Lilley

  Charlotte Bennet

 • Marcus Rosner portait

  Marcus Rosner

  James Copper

 • Jessica Lowndes portait

  Jessica Lowndes

  Nicole Sweeney

 • Christie Laing portait

  Christie Laing

  Hannah

 • Rhonda Dent portait

  Rhonda Dent

  Madeline

 • Mark Brandon portait

  Mark Brandon

  Jim Reporting

Today I Do

Today I Do streamen

Today I Do streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Today I Do downloaden

Zin om Today I Do te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Today I Do te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Today I Do torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Today I Do makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Today I Do trailer

Wil je er zeker van zijn dat Today I Do jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.