Tu hijo
%
58

Tu hijo

Nu kijken

Kijk Tu hijo

Moeite met waar je nou Tu hijo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tu hijo

Samenvatting

The story has a father as protagonist will always do what he believes best for his family: the life of Dr. Jaime Jiménez collapses when his 17 year old son is left in a vegetative state due to a beating he receives at the exit of a nightclub . After seeing that justice does nothing to stop the guilty, he himself will undertake a trip to the underworld in search of revenge.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Ángel Vivas portait

  Miguel Ángel Vivas

  Director

 • José Coronado portait

  José Coronado

  Jaime Jiménez

 • Pol Monen portait

  Pol Monen

  Marcos

 • Ana Wagener portait

  Ana Wagener

  Carmen

 • Ester Expósito portait

  Ester Expósito

  Andrea

 • Asia Ortega portait

  Asia Ortega

  Sara

 • Sauce Ena portrait

  Sauce Ena

  Inspectora Moreno

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Tu hijo

Wil je Tu hijo kijken? De movie van Miguel Ángel Vivas uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Tu hijo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Tu hijo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Tu hijo downloaden

Het downloaden van Tu hijo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Tu hijo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Tu hijo streamen

Het streamen van Tu hijo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Tu hijo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Tu hijo kijkt. Ideaal!

Tu hijo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Tu hijo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Tu hijo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Tu hijo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.