Zero Days
7.4

Zero Days

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zero Days

Moeite met waar je nou Zero Days moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Zero Days

Samenvatting

In Zero Days gaat documentairemaker Alex Gibney op zoek naar de hackers die enkele jaren geleden malware verspreidden die bekendstaat als Stuxnet. Een virus zo krachtig dat geen computer ertegen bestand bleek. Hij komt een cyberoorlog op het spoor die ontketend blijkt te zijn door Amerikaanse en Israëlische geheime diensten met als doel het nucleair programma van Iran te saboteren. Stuxnet werd zo zwaar geheimgehouden dat tot op de dag van vandaag geen enkele vertegenwoordiger van de Amerikaanse of Israëlische overheid zijn betrokkenheid publiekelijk heeft toegegeven, laat staan verantwoordelijkheid heeft genomen.vZero Days doorbreekt deze geheimhouding door nieuwe informatie over het Amerikaanse cyberwapen-programma bloot te leggen. Binnen milliseconden kunnen deze wapens een gehele infrastructuur – zoals elektriciteitsnetten, ziekenhuizen, transportsystemen en waterzuiveringsinstallaties – platleggen of vernietigen ongeacht de afstand en zonder dat het doelwit er ooit achter zal komen wie de aanval heeft uitgevoerd. De film is dan ook een waarschuwing voor technologie, macht, onbedoelde gevolgen, moraliteit, en-, de gevaren van geheimhouding en hoopt hiermee het debat over cyberwapens te openen.

Regisseur en acteurs

 • Alex Gibney portait

  Alex Gibney

  Director

 • Joanne Tucker portait

  Joanne Tucker

  NSA Character

 • Yossi Melman portait

  Yossi Melman

  Himself

 • Ralph Langner portait

  Ralph Langner

  Himself

 • Emad Kiyaei portait

  Emad Kiyaei

  Himself

 • Richard A. Clarke portait

  Richard A. Clarke

  Himself

 • Eric Chien portait

  Eric Chien

  Himself

 • Liam O'Murchu portait

  Liam O'Murchu

  Himself

 • Allison Cohn portait

  Allison Cohn

  Background performer

 • Tadashi Mitsui portait

  Tadashi Mitsui

  Background performer

 • Camilo Quiroz-Vazquez portait

  Camilo Quiroz-Vazquez

  Background performer

 • Julian Seltzer portait

  Julian Seltzer

  Background performer

 • George W. Bush portait

  George W. Bush

  Himself (archive footage)

 • Hillary Clinton portait

  Hillary Clinton

  Herself (archive footage)

 • Mikhail Gorbachev portait

  Mikhail Gorbachev

  Himself (archive footage)

 • Ronald Reagan portait

  Ronald Reagan

  Himself (archive footage)

 • Mahmoud Ahmadinejad portait

  Mahmoud Ahmadinejad

  Himself (archive footage)

Trailers

Zero Days

Wil jij Zero Days zien? Waarom zou je Zero Days dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Zero Days te kunnen zien.

Zero Days torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Zero Days! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Zero Days mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Zero Days streamen

Er is een kans dat Zero Days momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Zero Days met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Zero Days gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Zero Days in de bioscoop

Ook Zero Days laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Zero Days trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Zero Days. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.