Zero Days
%
78

Zero Days

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zero Days

Moeite met waar je nou Zero Days moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zero Days

Samenvatting

In Zero Days gaat documentairemaker Alex Gibney op zoek naar de hackers die enkele jaren geleden malware verspreidden die bekendstaat als Stuxnet. Een virus zo krachtig dat geen computer ertegen bestand bleek. Hij komt een cyberoorlog op het spoor die ontketend blijkt te zijn door Amerikaanse en Israëlische geheime diensten met als doel het nucleair programma van Iran te saboteren. Stuxnet werd zo zwaar geheimgehouden dat tot op de dag van vandaag geen enkele vertegenwoordiger van de Amerikaanse of Israëlische overheid zijn betrokkenheid publiekelijk heeft toegegeven, laat staan verantwoordelijkheid heeft genomen.vZero Days doorbreekt deze geheimhouding door nieuwe informatie over het Amerikaanse cyberwapen-programma bloot te leggen. Binnen milliseconden kunnen deze wapens een gehele infrastructuur – zoals elektriciteitsnetten, ziekenhuizen, transportsystemen en waterzuiveringsinstallaties – platleggen of vernietigen ongeacht de afstand en zonder dat het doelwit er ooit achter zal komen wie de aanval heeft uitgevoerd. De film is dan ook een waarschuwing voor technologie, macht, onbedoelde gevolgen, moraliteit, en-, de gevaren van geheimhouding en hoopt hiermee het debat over cyberwapens te openen.

Regisseur en acteurs

 • Alex Gibney portait

  Alex Gibney

  Director

 • Joanne Tucker portait

  Joanne Tucker

  NSA Character

 • Yossi Melman portrait

  Yossi Melman

  Himself

 • Ralph Langner portrait

  Ralph Langner

  Himself

 • Emad Kiyaei portrait

  Emad Kiyaei

  Himself

 • Richard A. Clarke portrait

  Richard A. Clarke

  Himself

 • Eric Chien portrait

  Eric Chien

  Himself

 • Liam O'Murchu portrait

  Liam O'Murchu

  Himself

 • Allison Cohn portrait

  Allison Cohn

  Background performer

 • Tadashi Mitsui portrait

  Tadashi Mitsui

  Background performer

 • Camilo Quiroz-Vazquez portrait

  Camilo Quiroz-Vazquez

  Background performer

 • Julian Seltzer portrait

  Julian Seltzer

  Background performer

 • George W. Bush portait

  George W. Bush

  Himself (archive footage)

 • Hillary Clinton portait

  Hillary Clinton

  Herself (archive footage)

 • Mikhail Gorbachev portait

  Mikhail Gorbachev

  Himself (archive footage)

 • Ronald Reagan portait

  Ronald Reagan

  Himself (archive footage)

 • Mahmoud Ahmadinejad portait

  Mahmoud Ahmadinejad

  Himself (archive footage)

Trailers

Zero Days

Op zoek naar Zero Days? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Zero Days streamen

Het streamen van movies als Zero Days heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Zero Days waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Zero Days dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Zero Days downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Zero Days te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Zero Days torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Zero Days trailer

Weet je nog niet zeker of Zero Days jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.