Zero Days
%
78

Zero Days

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zero Days

Moeite met waar je nou Zero Days moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zero Days

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In Zero Days gaat documentairemaker Alex Gibney op zoek naar de hackers die enkele jaren geleden malware verspreidden die bekendstaat als Stuxnet. Een virus zo krachtig dat geen computer ertegen bestand bleek. Hij komt een cyberoorlog op het spoor die ontketend blijkt te zijn door Amerikaanse en Israëlische geheime diensten met als doel het nucleair programma van Iran te saboteren. Stuxnet werd zo zwaar geheimgehouden dat tot op de dag van vandaag geen enkele vertegenwoordiger van de Amerikaanse of Israëlische overheid zijn betrokkenheid publiekelijk heeft toegegeven, laat staan verantwoordelijkheid heeft genomen.vZero Days doorbreekt deze geheimhouding door nieuwe informatie over het Amerikaanse cyberwapen-programma bloot te leggen. Binnen milliseconden kunnen deze wapens een gehele infrastructuur – zoals elektriciteitsnetten, ziekenhuizen, transportsystemen en waterzuiveringsinstallaties – platleggen of vernietigen ongeacht de afstand en zonder dat het doelwit er ooit achter zal komen wie de aanval heeft uitgevoerd. De film is dan ook een waarschuwing voor technologie, macht, onbedoelde gevolgen, moraliteit, en-, de gevaren van geheimhouding en hoopt hiermee het debat over cyberwapens te openen.

Regisseur en acteurs

 • Alex Gibney portait

  Alex Gibney

  Director

 • Joanne Tucker portait

  Joanne Tucker

  NSA Character

 • Yossi Melman portrait

  Yossi Melman

  Himself

 • Ralph Langner portrait

  Ralph Langner

  Himself

 • Emad Kiyaei portrait

  Emad Kiyaei

  Himself

 • Richard A. Clarke portrait

  Richard A. Clarke

  Himself

 • Eric Chien portrait

  Eric Chien

  Himself

 • Liam O'Murchu portrait

  Liam O'Murchu

  Himself

 • Allison Cohn portrait

  Allison Cohn

  Background performer

 • Tadashi Mitsui portrait

  Tadashi Mitsui

  Background performer

 • Camilo Quiroz-Vazquez portrait

  Camilo Quiroz-Vazquez

  Background performer

 • Julian Seltzer portrait

  Julian Seltzer

  Background performer

 • George W. Bush portait

  George W. Bush

  Himself (archive footage)

 • Hillary Clinton portait

  Hillary Clinton

  Herself (archive footage)

 • Mikhail Gorbachev portait

  Mikhail Gorbachev

  Himself (archive footage)

 • Ronald Reagan portait

  Ronald Reagan

  Himself (archive footage)

 • Mahmoud Ahmadinejad portait

  Mahmoud Ahmadinejad

  Himself (archive footage)

Trailers

Zero Days

Veel gehoord over Zero Days en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Zero Days heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Zero Days streamen

Wil je Zero Days, de movie met Joanne Tucker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Zero Days zelfs gratis kijken.

Zero Days downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Zero Days ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Zero Days er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Zero Days torrent

Op zoek naar een torrent van Zero Days? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Zero Days te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Zero Days trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Zero Days. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.