Zombieland
%
77

Zombieland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zombieland

Moeite met waar je nou Zombieland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zombieland

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Zombieland draait?

Samenvatting

Een student, een wapengek en twee zusters zijn in de door zombies bevolkte Verenigde Staten op zoek naar familie, geluk en Twinkie-cake.

Regisseur en acteurs

 • Ruben Fleischer portrait

  Ruben Fleischer

  director

 • Derek Graf portrait

  Derek Graf

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Amber Heard portrait

  Amber Heard

  actor

 • Abigail Breslin portrait

  Abigail Breslin

  actor

 • Emma Stone portrait

  Emma Stone

  actor

 • Woody Harrelson portrait

  Woody Harrelson

  actor

 • Jesse Eisenberg portrait

  Jesse Eisenberg

  actor

Trailers

Zombieland

Benieuwd naar Zombieland? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Zombieland draait.

Zombieland in de bioscoop

Zombieland draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Zombieland.

Zombieland streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Zombieland te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Zombieland een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Zombieland zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Zombieland torrent

Op zoek naar een torrent van Zombieland? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Zombieland zonder zorgen.

Zombieland downloaden

Als Zombieland binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Zombieland trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Zombieland de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.