Zombieland
%
77

Zombieland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zombieland

Moeite met waar je nou Zombieland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zombieland

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Een student, een wapengek en twee zusters zijn in de door zombies bevolkte Verenigde Staten op zoek naar familie, geluk en Twinkie-cake.

Regisseur en acteurs

 • Ruben Fleischer portrait

  Ruben Fleischer

  director

 • Derek Graf portrait

  Derek Graf

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Amber Heard portrait

  Amber Heard

  actor

 • Abigail Breslin portrait

  Abigail Breslin

  actor

 • Emma Stone portrait

  Emma Stone

  actor

 • Woody Harrelson portrait

  Woody Harrelson

  actor

 • Jesse Eisenberg portrait

  Jesse Eisenberg

  actor

Trailers

Zombieland

Wil je Zombieland kijken? De movie vanuit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Zombieland op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Zombieland met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Zombieland downloaden

Het downloaden van Zombieland is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Zombieland ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Zombieland streamen

Het streamen van Zombieland heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Zombieland online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Zombieland kijkt. Ideaal!

Zombieland torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Zombieland. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Zombieland trailer

Bekijk eerst even de trailer van Zombieland voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.